Ti is szoktatok ilyesmit almodni? :D
Az a lenyeg, hogy mondjuk setalok, egyszercsal jon egy nagy szakadek, amibe bele esek, es felebredek. :D
Ilyen mar egy csomoszor volt, vagy pl utolso:
nezek ki a fejembol,egyszercsak fejbebaxnak egy nagy bezbolutovel. :D Utana egybol felebredtem arra, hogy osszerezzentem.
Tudom, hogy ez nem kulonleges, vagy ilyesmi, de ez micsoda?Van ennek valami specko neve?
Lehet, hogy csak az agyad fel akar ébreszteni.
Öhhm, az agy nagyon okos, ha egyszer-kétszer hasonló ingerekre felébredsz, akkor egy idő után tudni fogja, hogy mit vigyen bele az álmodba, amitől tuti felébredsz. Neked ezek a nagy halálközeli sokkok kellenek, mint a legtöbb embernek általában.
Álmomban nagyon hirtelen, és erősen akart mozdulatot véletlenül végre hajhatod a valóságban is, amitől persze aztán felébredsz. (Személy szerint álmomban egyszer üdözött egy kutya, én meg elhatároztam, hogy megrúgom egy hirtelen visszafordulással...)
Én pl imádom a zuhanás érzését, az ált. nem is kelt fel. Az elesés gondolatban elalvás előtt már elég idegesítő tud lenni....
Ahogy fentebb is írta valaki, az agyad kitünően ért a külvilág jeleinek, álmaidba szövéséhez. (szintén személyes tapasztalat: egy egész kis rajzfilmet aludtam át anno, kis koromban, aminek a hangjához tökéletesen paszoló, profi munkát láthattam álmomban :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!