Mit jelenthet? Miért álmodok hasonlókat?
Figyelt kérdés
Sűrűn álmodok az állomással és a vonatokkal. Nem értem miért.. Most azt álmodtam, hogy az állomáson vagyok azokkal az emberekkel akikkel 1 suliba járok. Mindenki ünneplőbe volt. Én háttal álltam a síneknek mikor elment mellettem egy fiatal férfi aki olyasmi ruhába volt mint egy kalauz. Éreztem, hogy szomorú és lehangolt, de nem néztem rá. Beugrott a sínek közé és elütötte a vonat. Én nagyon rosszul lettem, a bal karom nagyon fájt szúrt és alig éreztem. aztán jött a Pap és a rendőrök. Még azt is láttam ahogy kiszedik a férfit a sínek közül. A másik álmom is ilyen volt, csak ott azért halt meg egy lány mert kereste a Bibliáját a sínek között. Mért álmodok ilyeneket?? ( Bocsi ha hosszú lett)2013. márc. 31. 09:50
1/3 anonim válasza:
Mert vasutas leszel, aki sok öngyilkosságnak lesz a tanúja, ráadásul még ünnepelni is fog a fél város.
Lesz még furcsább álmod is, ne aggódj, de a jelentése ugyanúgy az lesz, hogy semmi.
2/3 anonim válasza:
József Attila még álmodban is kísért. A fiatal lány, meg azért halt meg, mert a Biblia tanait követve úgy érezte sínre került, de aztán ő is úgy járt, mint József Attila.
3/3 anonim válasza:
Aztán az is lehet ,hogy a két alomnak semmi köze egymáshoz .. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!