Miért álmodok ennyi rossz dologról?
A rossz álmokat egy sereg hétköznapi dolog is előidézheti, nem kell hozzá feltétlenül ezotéria.
Stresszelsz, aggódsz valamin? Családban-melóban-suliban rendben vannak a dolgok? Mióta tart ez, és mi okozhatta a változást? Kényelmes az ágyad? Nem kajálsz sokat este?
Stb.
Természetesen stresszes vagyok de ki nem manapság?
Az ágyam nagyon kényelmes, és nem szoktam sokat és nehezet enni elalvás előtt.
Lehetséges, hogy rossz ember lennék?Ettől is lehetnek rossz álmok?
Vannak olyan emberek, akik természetesen mint mindenki álmodnak, de reggelre nem emlékeznek az álmaikra.
Na őket irigylem.
Én sem vagyok előrébb, hogy minden álmomra emlékszem.
Fura, de rossz álmok akkor is lehetnek ha nagyon fáradt vagy. Pl: Ha nagyon későn fekszel le, akkor néha úgy érzed hogy zuhansz, vagy elfelejtesz levegőt venni.
Ez is lehet...
Effektíve nem így értette a válaszoló,hogy rossz ember,hanem,hogy rossz korszaka volt.
Van neki ugyanis logikája,rosszat akarok és önző vagyok akkor rossz történéseket vonzok be magamnak,ergo valószínűleg az álmaim is ennek megfelelőek lesznek.
Természetesen ez csak egy magyarázat,hiszen például a gyerekkori fel nem dolgozott trauma még felnőttkorban is hozza a rossz álmokat pl.
Egy 3.magyarázat pedig,mivel ez most eszembe jutott,hogy még akkor álmodtam rosszakat,mikor szoros szimbiózisban dolgoztam együtt egy kollégámmal,aki nyíltan és alattomosan is,de egyfolytában betett nekem,ki akart rúgatni,hogy ő legyen a kedvenc,mert a jó munkaerő én voltam.
Na ennek akkor állandó negatív hatásnak kitéve sok rosszat álmodtam,hol kígyó támadt meg,hol valami veszett állat,szóval az álmok megmutatták az aktuális helyzetet.
Aztán happy end lett a vége,én kiléptem a munkahelyről igaz gyes-re,akkor fel is mondtak nekem,viszont a gyes után ők kerestek meg és felvettek nagyobb fizetéssel,mert a másik,aki volt,"ez a jó munkatársam" egyedül nagyon nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!