Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok ennyi rossz...

Miért álmodok ennyi rossz dologról?

Figyelt kérdés
Foglalkozik valaki komolyabban az álomfejtéssel?

2013. márc. 26. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért leírhatnád az álmod főbb motívumait, mert így nehéz segíteni.Nem minden álom jelent rosszat, amit te ijesztőnek találsz.Minden esetre azt gondolom, valamire fel akarják hívni a figyelmed ezek az álmok, fontos lenne tudni, mire.Érdemes lenne írnod őket.Nem jelenti azt, hogy rossz ember vagy.A rossz embereknek nincs lelkiismeretük, így logikus,hogy rossz álmaik sem nagyon lehetnek a tetteik miatt.
2013. márc. 28. 15:38
 12/15 A kérdező kommentje:

álmaim pl.

oroszlán akar megtámadni az állatkertben, én bemenekülök

a ketrecbe

el kell jutnom valahova, de nem tudok, mert állandó gátakba ütközöm

visszatérő álmom, hogy elveszítem az irataimat, és nem tudok hazajutni

fürdök a tengerben /valójában még sosem voltam a tengernél/ és nem tudok kijönni a vízből, nem fuldoklom, csak nem tudok kiúszni

A legszörnyűbb álmom ezidáig, hogy a reptéren vagyok a kifutópályán és látom, hogy felszáll egy gép, de nem sokkal később le is zuhan, hatalmas csattanás és füst és tűz.Elkezdek rohanni oda ahova becsapódott.

Ez annyira valóságos volt, hogy felriadtam és komolyan halálközeli érzésem volt.

2013. márc. 28. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Na, így már egyértelműbb, összeáll a kép...

Az álmaid azt sugallják, hogy szorult és stresszes helyzetben lehetsz.Valamitől/valakitől félsz és valószínű ez az, ami szorult, gátolt helyzetben tart téged.Így az identitásod nem tud kibontakozni, aminek következtében nem találod a megfelelő utat.A félelmek, negatív befolyások a tudatalattiból is eredhetnek, lehet, hogy a félelmeid nem reálisak, csupán te túlzod el ezeket, így a gondolatok, a tudatalatti vizsgálata szükséges lenne.Lehet, hogy túlságosan elmerülsz akadályozó gondolatokban.

Ezen dolgok összessége oda vezet, hogy lemaradsz dolgokról(lezuhanó repülő), nem tudod az ötleteidet megvalósítani, önállóan, magad kedve szerint kibontakozni.

A válaszban tehát benne van a válasz arra is, min kellene változtatni:leküzdeni a félelmeket, vagy a gátló körülményeken próbálni változtatni.Ha ez sikerül, el fognak maradni ezek az álmok.De lehet, hogy már ez a felismerés is elég lesz ahhoz, hogy többet ne jelenjenek meg.

2013. márc. 28. 19:12
 14/15 A kérdező kommentje:
ez a magyarázat nagyon meggyőző volt számomra.köszönöm, ügyes vagy
2013. márc. 28. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Már csak az akadályozó körülmények felismerése a nehéz,nálam személyek voltak,akik gátolták ezt.
2013. márc. 28. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!