Miért álmodom lóról? Mikor végre felülnék rá mindig akkor ébredek fel. Most már feltűnő, mert mindig ez van, többnyire mikor már nyergelnék akkor ébredek.
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 11:17
2/3 anonim válasza:
Kedves első! Nagy valószínüséggel fogalmad sincs mi az hogy ló :/ de TE azért jössz és írod a hülyeséget! Viszont én válaszolok is:) ha szereted a lovakat és sokat foglalkozol velük,olvasol róluk,lovagolsz akkor teljesen normális hogy ilyet álmodsz:) nekem is volt ilyen csak kutyákról. Ha nagyon idegesít(bár ha cuki lovakkal álmodsz az nem hiszem hogy zavaró:))keress fel valakit;)
3/3 anonim válasza:
Szia kedves kérdező.
Én is pontosan így voltam.. Egyszer egy fekete lóval álmodtam de nem ültem fel rá mert akkor keltettek, így volt ez másodszor is. Aztán most éjjel, azt álmodtam hogy van egy lovam szép, kiegyensúlyozott.. Eleinte nem kedveltem, de utána "megbarátkoztam" vele, mikor elakart futni és felültem rá. Tehát lehet hogy első - vagy második alkalomra nem ülhetsz fel a lóra, de pl. harmadjára már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!