TÚL RÉGÓTA messziről csodálom, nem találok hozzá hasonlót. Vele kapcsolatos álmaim azonban többnyire negatívak. Mi lehet?
Van valaki,aki számomra talán tökéletes.A vele kapcsolatos álmaim viszont szomorúak.Az utóbbi kettő amire emlékszem:1.mással van együtt,egy idősebb nővel,nem velem 2.találkozunk,de ő halad tovább,csak hátulról látom őt álmomban elhaladni(fekete zakóban van,én megyek fel a lépcsőn,ő le)
22,lány
Ha valaki ért ehhez nagyjából,légyszi válaszoljon nekem,mi lehet ez.Lehet,segít.:)...:(
Álmodban megjelenik az, amit egyébként is érzel, csak nem mersz vele szembesülni: Elérhetetlen számodra ez a férfi!
Vagy tényleg így van, vagy csak te érzed így, ezt nem tudom, de szerintem te sem tudod.
De ezek a szavak, hogy "messziről csodálom, talán tökéletes", ezek arra utalnak, hogy ő olyan neked, mint egy bálvány, magadat pedig nem tartod egyenrangúnak vele.
Lehet, hogy ezért elérhetetlen neked ez a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!