Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » TÚL RÉGÓTA messziről csodálom,...

TÚL RÉGÓTA messziről csodálom, nem találok hozzá hasonlót. Vele kapcsolatos álmaim azonban többnyire negatívak. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Van valaki,aki számomra talán tökéletes.A vele kapcsolatos álmaim viszont szomorúak.Az utóbbi kettő amire emlékszem:1.mással van együtt,egy idősebb nővel,nem velem 2.találkozunk,de ő halad tovább,csak hátulról látom őt álmomban elhaladni(fekete zakóban van,én megyek fel a lépcsőn,ő le)

22,lány

Ha valaki ért ehhez nagyjából,légyszi válaszoljon nekem,mi lehet ez.Lehet,segít.:)...:(

2012. jan. 21. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Túl nagy a különbség köztetek, talán azért sóvárogsz utána, mert elérhetetlennek tűnik számodra. Jól gondolod. Hiába is próbálkoznál, a kettőtök között meglévő távolságot megszüntetni lehetetlen. Add fel!
2012. jan. 21. 10:17
 2/4 anonim válasza:
A tudatalattid üzeni,hogy számodra elérhetetlen, kettőtöknek nem fog menni a kapcsolat. Nekem is volt egyszer egy ilyen, nagyon szerelmes volta valakibe, vele álmodtam,de álmomban olyan helyzetet láttam, amiből kiderült,hogy kettőnk között nem fog menni a dolog. Nem akartam elfogadni, de rájöttem később,hogy tényleg így van.
2012. jan. 21. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Álmodban megjelenik az, amit egyébként is érzel, csak nem mersz vele szembesülni: Elérhetetlen számodra ez a férfi!

Vagy tényleg így van, vagy csak te érzed így, ezt nem tudom, de szerintem te sem tudod.

De ezek a szavak, hogy "messziről csodálom, talán tökéletes", ezek arra utalnak, hogy ő olyan neked, mint egy bálvány, magadat pedig nem tartod egyenrangúnak vele.

Lehet, hogy ezért elérhetetlen neked ez a férfi.

2012. jan. 21. 13:07
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi véleményeket
2012. jan. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!