Jelenthet valamit ez az álom?
Figyelt kérdés
Nagypapám évekkel ezelőtt elhunyt sajnos:(. Tegnap este imádkoztam a családért, elsősorban Őt szólítottam hogy vigyázzon ránk. Azt álmodtam hogy alszom a szobámban és egyszercsak kinyílik az egyik ajtó. Rákérdezek: Papa, te vagy az? Erre kinyílik a másik ablak is. Azt hiszem mást is csinált de arra már nem emlékszem. Attól félek hogy figyelmeztet valamire hogy vigyázzak és ettől meg csak aggódom hogy nem tudom mitől kell vigyázni, mi lesz. Nagyon hiányzik nekem, alig voltam 4 éves amikor elment és akkor sem igazán értettem a dolgok súlyát. Szerintetek? Jelent valamit, vay figyelmeztetett? Vagy így válaszolt az imámra?2013. szept. 11. 15:29
1/2 anonim válasza:
Nincs semmi jelentősége, azért álmodtál vele, mert elalvás előtt sokat gondoltál rá, szólítottad..
2/2 A kérdező kommentje:
De nem ember formájában jelent meg, hanem ahogy leírtam. Egyébként sokszor rajzolok, és az emberek feje gyakran ugyanúgy sikerül mint az Övé
2013. szept. 11. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!