Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet ez az álom valamit...

Jelenthet ez az álom valamit illetve figylemeztethet valamire?

Figyelt kérdés
Nagypapám sajnos rég elhunyt. Tegnap este imádkoztam, és kértem ő hogy vigyázzon a családra. Az álmom: szobámban vagyok, alszom. Magától kinyílik az egyik ablak. Rákérdezek: 'xy' te vagy az? Erre kinyílik a másik ablak is. A tv is kattogott. Attól félek hogy valamiért figyelmeztetnek hogy lesz valami baj. Sőt, az se biztos hogy ez álom volt! Ötletek?

2013. szept. 11. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A nagypapa a keresztény vallástól teljesen függetlenül, egy köztes "létben van". Valószínű, még nem tudta elfoglani a következő helyét. Van még feladata ebben a világban. Biztos vagyok benne, hogy nem álom volt. Biztosan jobban kötődtél a nagypapádhoz...
2013. szept. 11. 07:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem álom volt. Közvetlenül elalvás előtt gondoltál nagypapádra szerintem emiatt álmodtál róla. Valószínűleg aggódsz valami miatt; tartasz valami rossztól, akár tudat alatt is, emiatt következtetsz figyelmeztetésre.
2013. szept. 11. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a nagypapa valamilyen veszélyre akart volna figyelmeztetni, szerintem egyértelműbb üzentet adott volna!Ez hogy kinyílt az ablak és kattogott a TV, nem tekinthető érteles jelnek.Tehát szerintem felesleges aggódnod.Gyanús nekem, hogy a papa nem szerepelt az álomban.Tehát az is lehet, annyira vágytál tőle valamire, hogy ezt kreálta az agyad, nem biztos hogy a nagypapának tényleg köze van hozzá.
2013. szept. 11. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagymamám halála után én olyat álmodtam, hogy még az előző lakásunkban voltam, kopogtak az ajtón, kinyitottam, és Mama állt ott, azt mondta, hazajött. Akkor még betudtam annak, hogy hiányzik, azóta tudom, hogy ezzel jelezte nekem, hogy itt van, és vigyáz ránk. Nem "itt ragadt", egyszerűen csak maradt még egy kicsit, mert szükségünk volt a segítségére. (Évekkel később pénzt is küldött nekünk!)

Ha álmodban jelzik a szeretteid, hogy visszajöttek, vagy itt vannak még, és segítenek, vigyáznak, azt jó eséllyel hasonló módon fogod megkapni, vagyis nagyapáddal álmodsz. Ha ébrenlétben történt az, amit leírtál, akkor az nagy valószínűséggel szellemjárás, de nem feltétlen bajra figyelmeztet. A szellemek nem képesek kedvük szerint hatni a világ fizikai részére, ezért úgy üzennek, ahogy tudnak. Ha egy tárgy lelökésével, akkor azzal, bár ilyenkor igyekeznek valami olyan tárgyat lelökni, ami árulkodik is valamiről, ami nem "véletlen", pl. nehezen esik le vagy borul fel, és nagypapi kedvence, vagy pl. az őt ábrázoló fénykép, stb..

Az ilyen álom vagy jelenség tehát nm feltétlenül bajra figyelmeztet, nem kell rögtön megijedni tőle. Ám azt sem jelenti, hogy minden szép és jó lesz, és eljön a paradicsom. :) Szóval egészséges elővigyázatosságot javaslok, és figyelni az esetleges jelekre.

2013. szept. 11. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Mert betegseget is figyelmeztethetnek?
2013. szept. 11. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!