Jelenthet ez az álom valamit illetve figylemeztethet valamire?
Nagymamám halála után én olyat álmodtam, hogy még az előző lakásunkban voltam, kopogtak az ajtón, kinyitottam, és Mama állt ott, azt mondta, hazajött. Akkor még betudtam annak, hogy hiányzik, azóta tudom, hogy ezzel jelezte nekem, hogy itt van, és vigyáz ránk. Nem "itt ragadt", egyszerűen csak maradt még egy kicsit, mert szükségünk volt a segítségére. (Évekkel később pénzt is küldött nekünk!)
Ha álmodban jelzik a szeretteid, hogy visszajöttek, vagy itt vannak még, és segítenek, vigyáznak, azt jó eséllyel hasonló módon fogod megkapni, vagyis nagyapáddal álmodsz. Ha ébrenlétben történt az, amit leírtál, akkor az nagy valószínűséggel szellemjárás, de nem feltétlen bajra figyelmeztet. A szellemek nem képesek kedvük szerint hatni a világ fizikai részére, ezért úgy üzennek, ahogy tudnak. Ha egy tárgy lelökésével, akkor azzal, bár ilyenkor igyekeznek valami olyan tárgyat lelökni, ami árulkodik is valamiről, ami nem "véletlen", pl. nehezen esik le vagy borul fel, és nagypapi kedvence, vagy pl. az őt ábrázoló fénykép, stb..
Az ilyen álom vagy jelenség tehát nm feltétlenül bajra figyelmeztet, nem kell rögtön megijedni tőle. Ám azt sem jelenti, hogy minden szép és jó lesz, és eljön a paradicsom. :) Szóval egészséges elővigyázatosságot javaslok, és figyelni az esetleges jelekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!