Jelenthet valamit ez az álom vagy csak véletlen?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy new yorki menő lakásban laktam, ami ingyen volt számomra. Ott ismertem meg egy csajt, akinek volt egy barátja, akin osztozott velem. Az alsó szomszédom egy színész volt (hátha ismered: Matty a Kínosból :D), akivel folyton csókolóztam, ha találkoztam vele. Emellett benne voltak a kiscicáim is, akik mindig el akartak szökni és leugrani a felhőkarcoló tetejéről. Folyton sötét volt, esett az eső és a hó, és a lépcső olyan volt, hogy középen volt egy hatalmas mély lyuk, és a szélén kellett mászni a lépcsőnek. Nagyon veszélyes volt. Meg ebben az álomban rengeteg magas, veszélyes dolog volt. Mindig lefelé néztem.. Mostanában sok magasságos álmom van.2013. szept. 8. 11:51
1/2 A kérdező kommentje:
Olyan élvezetes, mégis nagyon nyomasztó volt az egész. Kinézve az ablakon folyton esett, vihar volt, köd, hideg, és olyan baljóslatú volt az egész. Kettős érzés volt bennem végig, egyszer boldog voltam, egyszer meg totál üres, mintha nem is léteznék. Életem legfurcsább álma volt.
2013. szept. 8. 12:08
2/2 anonim válasza:
A vágyaidról lehet szó. gondolom, vágysz valamire, ezt jelképezik a New York-i szoba a színáésznők, stb, viszont bele szoktál gondoplni abba, hogy ezeket a vágyakat milyen nehéz megvalósítani.
A csók jelezhet valami veszélyt vagy betegséget,
Lefelé nézni pedig valami emléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!