Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Csak véletlen, vagy utalás a...

Csak véletlen, vagy utalás a jövőre?

Figyelt kérdés

Nemrég azt álmodtam hogy beszéltem az exemmel,azt mondta hogy ne adjam fel,hamarosan találkozunk.2nap múlva meghívtak egy buliba,egyikünk sem tudott arról hogy a másik is ott van,részegen megcsókolt,közölte hogy nem akar tőlem semmit,nem szeret,utána meg rám nézett és annyit mondott hogy "ezzel csak az a baj hogy hiába volt erőm elmondani,ha az egész csak hazugság"megölelt és elment a buliból(ő szakított velem)

Most azt álmodtam hogy megkeresett és mondta hogy mennyire meglepődtek a haverjai hogy újra együtt vagyunk.Álmomban mondtam neki hogy de nincs is velem,erre meg azt mondta hogy de hamarosan újra együtt leszünk,utána felébredtem.

Lehet hogy csak belemagyarázom,és véletlenül volt hogy az álmom után történt ez,nem igazán tudom hogy az ember mennyire tudja megálmodni az ilyeneket,de az tény hogy maga az álom és az este is furcsa volt.

2013. febr. 1. 12:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet is belőle valami :)
2013. febr. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!