Mi ez az álom? Segítség? SOS?
Azt álmodtam, hogy fekszek este az ágyamba. Megébredek, rossz érzés fog el. Nem tudok mozdulni, próbálok segítséget kérni, kiabálni Anyunak, de nem megy nincs hangom, nem jön ki hang a számon, talán egy nagyon kicsi.
Tudat alatt mintha tudnám, hogy a halottak teszik ezt velem. Mellettem fekszik a testvérem próbálok neki szólni. Ő megpróbál nekem segíteni, próbálunk kimenni a szobából, vhogy sikerül, Addigra odajön Anyu, próbál kihúzni a szobából. Vhogy átjutunk a másik szobába. Akkor megörültem, hogy jajj ez csak álom volt. -- és itt Hírtelem megébredek. Azon veszem észre magam kivan a kezem, és a fél lábam. Utána nagyon nehezen tudtam visszaaludni, vajon miért álmodtam ezt ? és ezt már nemegyszer éltem át, hogy nem tudok mozdulni, és hangom nincs.
Mit jelenthet ez ???
Ez a menekülnél, de nem tudsz mozdulni, kiáltanál, de nincs hangod nagyon tipikus rémálomelemek (gyerekként tele voltam ilyesmikkel). Egyrészt szorongásra utalnak (főleg ha visszatérő), másrészt enyhébb fajtájú alvásparalízis is lehet (álmodsz, de annyira azért közelítesz a félálomhoz, hogy érezd a lebénult tested - álmunkban a testünk ugyanis részlegesen lebénul, hogy ne szaladgáljunk alva.)
Nem kell minden álom mögé valami ezoterikus cuccot belelátni. Enélkül is érdekes témakör pszichológiai szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!