Ez mit jelenthet?
Először azt álmodtam,hogy az egyik barátnőmmel be vagyok zárva egy üveges szobába,ahol tele voltak farkasokkal és egy idő után mindig bevadultak és ránk támadtak..Ezek után felébredtem majd megint vissza aludtam..Ez pedig egészen furcsa álom volt,mint ha valami filmbe lettem volna..Szakított velem az exem,és megtudta
m,hogy az anyja valami boszorkány szektához tartozik,majd a barátaimal kilestük ezt a helyet és jöttek ki a boszorkányok..Majd ezután mint ha megint másik világba csöppentem volna.
,egy színes szórakoztató helyre a barátaimmal,tele játékokkal,mint valami vidámpark..Aztán megint egy másik helyre érkeztem..Egy farm szerűség ahol valami idegen lények vagy zombik vagy valami szörnyek támadták meg ezt a területet csak a rendőrök meg ezek nem akartak szólni az embereknek,én meg próbáltam elmenekülni,és felébredtem megint...Nagyon régen néztem horror filmet az a helyzet,szóval nem tudom mi lehet ez..
Az jó hogy tinilány álom..20 éves vagyok..
De azért köszi
Hasonló farkasos álmom nekem is volt. Meg olyan is, hogy én voltam egy farkas, viszont nem a farkas szemszögéből, hanem kívülről, de tudtam hogy az én vagyok... Fura mi?
De nem hiszem hogy van valami jelentősége is, ezek a dolgok mindig a tapasztalatok, érzelmek után, alvás közben kerülnek "kivetülésre".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!