Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Először azt álmodtam,hogy az egyik barátnőmmel be vagyok zárva egy üveges szobába,ahol tele voltak farkasokkal és egy idő után mindig bevadultak és ránk támadtak..Ezek után felébredtem majd megint vissza aludtam..Ez pedig egészen furcsa álom volt,mint ha valami filmbe lettem volna..Szakított velem az exem,és megtudta

m,hogy az anyja valami boszorkány szektához tartozik,majd a barátaimal kilestük ezt a helyet és jöttek ki a boszorkányok..Majd ezután mint ha megint másik világba csöppentem volna.

,egy színes szórakoztató helyre a barátaimmal,tele játékokkal,mint valami vidámpark..Aztán megint egy másik helyre érkeztem..Egy farm szerűség ahol valami idegen lények vagy zombik vagy valami szörnyek támadták meg ezt a területet csak a rendőrök meg ezek nem akartak szólni az embereknek,én meg próbáltam elmenekülni,és felébredtem megint...Nagyon régen néztem horror filmet az a helyzet,szóval nem tudom mi lehet ez..

2014. máj. 26. 04:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus tinilány-álom.(Üveges szobába bezárva lenni: jelenti azt, hogy beszédtémák vagytok te és a barátnőd, néha rosszindulatú pletykák is terjednek rólatok, de nem tehettek ellene semmit. A farkasok a fiúk, akiknek tetszetek, de nem vesznek titeket komolyan. Az ilyenekkel nagyon vigyázzA következő rész az álmodnak a felnőtté válásról szól. A boszorkányok azt jelentik, hogy kislányból nővé leszel, és a két helyszín a döntési lehetőségeket szimbolizálja: a vidámpark a gyerekkoprt, hogy még egy kicsit gyerek maradsz, és szórakozol, de ott a vidámparkban meg van határozva, hogy mit lehet és mit nem. A farmszerű létesítmény pedig azt jelenti, hogy felnősz, és a felnőttek idegen világába csöppensz, ahol a munkától és a mindennapok terheitől az emberek zombivá változnak. Itt ugyan szabadabban mozoghatsz, de még azoktól se számíthatsz segítségre, akiktől ezt elvárnád, vagy amúgy elvárható lenne (lásd: a tehetetlen rendőrök).
2014. máj. 26. 08:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Az jó hogy tinilány álom..20 éves vagyok..

De azért köszi

2014. máj. 26. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Hasonló farkasos álmom nekem is volt. Meg olyan is, hogy én voltam egy farkas, viszont nem a farkas szemszögéből, hanem kívülről, de tudtam hogy az én vagyok... Fura mi?

De nem hiszem hogy van valami jelentősége is, ezek a dolgok mindig a tapasztalatok, érzelmek után, alvás közben kerülnek "kivetülésre".

2014. máj. 26. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!