Lehet ennyire durva az alvasparalizis?
Orvosi beutalót kéne kérni egy alvásklinikára, vagy fene tudja hogy hívják errefelé az olyat.
Körzeti orvos biztos meg tudja mondani.
Az 1. nem alvásparalízis, hanem "sima" rémálom.
Az élethű rémalakok mindekettőben előfordulhatnak, de alvásparalízis közben nyitva van a szemed, és a rémalakot leszámítva ugyanazt látod a szobából, amit közvetlenül ébredés után...magyarul nem láthatod úgy, mintha a földön feküdnél, ha közben az ágyban vagy.
A többi kis rövid álmod már lehet, hogy az volt, főleg, ha az előtte lévőre felriadtál...nekem főleg napközbeni szunyókálásnál szokott előfordulni, de reggel is, ha előtte felriadtam pl. a kutyaugatásra.
Tudom, hogy rossz érzés, és a félelem ilyenkor leírhatatlan, de egyszerűen tudatosítanod kell magadban, hogy nem érhet bántódás, és akkor idővel megedződsz, nem lesz annyira stresszes...annyit tehetsz még, hogy megpróbálsz mindig sötétben aludni, a csupasz fal felé fordulva, de nem csak fejjel, szóval ne a hátadon feküdj, és ne görcsölj rá...
Emellett tényleg nem árt egy kivizsgálás, mert a paralízisnek lehetnek szervi okai, de azok általában az egyébként is stresszes életmódra vezethetők vissza.
Nyugodj meg, olvass utána a neten, van rengeteg beszámoló, már az is sokat segít, ha látod, hogy nem vagy vele egyedül. :)
Ha gondolod, akkor írok Neked privátban saját élményeket.
köszi a válaszokat:)
kedves utolsó örömmel fogadom a tanácsaid.
Ennek lehet köze ahhoz, hogy régen "játszottunk" azzal a boszorkánytáblával? (nemtudom, hogy így hívják-e, amin betűk vannak). Már utólag hülyeség volt tudom, de az ember a saját kárán tanul. Utánna rengeteg rémálmom volt nem tudtam aludni. Elmentem egy kinezológusoz, meditáltunk és elmúltak a rossz álmok egy pár hónapra. azóta nem csináltam semmi olyasmit, de megint előjöttek. próbálok nem foglalkozni vele csak eléggé zavaró.
A ouya-táblától pont annyira lehet báérmi bajod mint a Ki Nevet a Végéntől, vagy a Gazdálkodj Okosantól (bár ez utóbbitól zsidóvá válhatsz, lol!).
Ha meg akinezológus meditáltat, akkor hagyd ott, mert sarlatán.
A boszorkánytábla hiba volt!
Az összes ilyen jellegű cucc kapu ahhoz, hogy egy negatív finomanyagi sereg (légió) áldozata légy.
Persze a fanatikus keresztény is ugyanennek a légiónak az áldozata.
Ezek a jelenségek nagyon erősek és (sajnos) egyre erősebbek lesznek. (!!!)
Az agykontroll, vonzás stb. és egy csomó egyéb népszerű ezotéria mind erre nyíló kapuk lényegében.
A kötést a vér által hozzák igazán létre. Pl. vérrel kötött szövetséggel. Arra úgy jönnek az entitások, mint a legyek.
Én nem hittem, hogy ezek a jelenségek igazak, de sajnos, azt kell írnom, hogy valóban léteznek és meghatározzák a világunkat.
Persze rá is van segítve a bankárszektor, médiumok, tv stb. felől.
Ez egy súlyos probléma.
Nem alvásparalízis, és nem az idegenlégió támadott meg. Az Őrződémonod akar segíteni, vagy figyelmeztetni, hogy nem jó úton jársz. Ajánlatos felvenni vele a kapcsolatot. Ő csak jót akar neked. Ha kicsit durvul, akkor azt azért teszi, hogy jobban felhívja magára a figyelmedet, mert a kis jelekre nem reagáltál. De amint őt elfogadod, és megteszed amit a te érdekedben kérni fog tőled, boldog leszel,hogy megismerhetted.
Tudom, mert velem is hasonlók történtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!