Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet ennyire durva az alvaspa...

Lehet ennyire durva az alvasparalizis?

Figyelt kérdés
Nagyon sok remalmom van, legtobbszor lebenulok valaki vagy valami megremit, megtamad. Legutobb azt almodtam, hogy valami lelok az agyrol a szobaba sotet van es nem tudok felkelni a foldrol es nagyon feltem.Egymas utan 4szer volt ilyen rovid (kb. 2 perces) almom tegnap este. Amikor az almomba a foldon voltam olyasmi erzes volt mint amikor az ember reszeg es nemtudja magat felemelni a foldrol. Olyan is volt, hogy fekudtem az agyban es sajat magamat lattam beugralni a szobaba es megalltam magammal szembe, gonosznak tuntem es megijedtem es az agyamnal allo en elkezdett ordogien nevetni. Volt olyan, hogy valami az agyhoz szoritott, vagy mogottem jott vagy a lepcsohazban ult. Sokszor volt ilyen ugyhogy mar annyira nem felek, megprobalom ilyenkor "elkuldeni" oket de valamikor nem hasznal es akkor panikba esek. Nagyon idegesit mar es nem hiszem el hogy az alvasparalizis ennyire eltud fajulni. Mit tegyek?
2014. ápr. 23. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Orvosi beutalót kéne kérni egy alvásklinikára, vagy fene tudja hogy hívják errefelé az olyat.

Körzeti orvos biztos meg tudja mondani.

2014. ápr. 23. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugodjál meg, légy békés, és csak szemléld érdeklődéssel az eseményeket. Fantasztikus változást fogsz elérni ha nem fejtesz ki félelmet, hanem inkább izgatott érdeklődést a cselekmények iránt. Aztán mikor felkelsz írd le őket, és majd szépen elmúlnak.
2014. ápr. 23. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. nem alvásparalízis, hanem "sima" rémálom.

Az élethű rémalakok mindekettőben előfordulhatnak, de alvásparalízis közben nyitva van a szemed, és a rémalakot leszámítva ugyanazt látod a szobából, amit közvetlenül ébredés után...magyarul nem láthatod úgy, mintha a földön feküdnél, ha közben az ágyban vagy.

A többi kis rövid álmod már lehet, hogy az volt, főleg, ha az előtte lévőre felriadtál...nekem főleg napközbeni szunyókálásnál szokott előfordulni, de reggel is, ha előtte felriadtam pl. a kutyaugatásra.

Tudom, hogy rossz érzés, és a félelem ilyenkor leírhatatlan, de egyszerűen tudatosítanod kell magadban, hogy nem érhet bántódás, és akkor idővel megedződsz, nem lesz annyira stresszes...annyit tehetsz még, hogy megpróbálsz mindig sötétben aludni, a csupasz fal felé fordulva, de nem csak fejjel, szóval ne a hátadon feküdj, és ne görcsölj rá...

Emellett tényleg nem árt egy kivizsgálás, mert a paralízisnek lehetnek szervi okai, de azok általában az egyébként is stresszes életmódra vezethetők vissza.

Nyugodj meg, olvass utána a neten, van rengeteg beszámoló, már az is sokat segít, ha látod, hogy nem vagy vele egyedül. :)

Ha gondolod, akkor írok Neked privátban saját élményeket.

2014. ápr. 23. 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

kedves utolsó örömmel fogadom a tanácsaid.

Ennek lehet köze ahhoz, hogy régen "játszottunk" azzal a boszorkánytáblával? (nemtudom, hogy így hívják-e, amin betűk vannak). Már utólag hülyeség volt tudom, de az ember a saját kárán tanul. Utánna rengeteg rémálmom volt nem tudtam aludni. Elmentem egy kinezológusoz, meditáltunk és elmúltak a rossz álmok egy pár hónapra. azóta nem csináltam semmi olyasmit, de megint előjöttek. próbálok nem foglalkozni vele csak eléggé zavaró.

2014. ápr. 23. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

A ouya-táblától pont annyira lehet báérmi bajod mint a Ki Nevet a Végéntől, vagy a Gazdálkodj Okosantól (bár ez utóbbitól zsidóvá válhatsz, lol!).

Ha meg akinezológus meditáltat, akkor hagyd ott, mert sarlatán.

2014. ápr. 23. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:

A boszorkánytábla hiba volt!

Az összes ilyen jellegű cucc kapu ahhoz, hogy egy negatív finomanyagi sereg (légió) áldozata légy.

Persze a fanatikus keresztény is ugyanennek a légiónak az áldozata.

Ezek a jelenségek nagyon erősek és (sajnos) egyre erősebbek lesznek. (!!!)

Az agykontroll, vonzás stb. és egy csomó egyéb népszerű ezotéria mind erre nyíló kapuk lényegében.

A kötést a vér által hozzák igazán létre. Pl. vérrel kötött szövetséggel. Arra úgy jönnek az entitások, mint a legyek.

Én nem hittem, hogy ezek a jelenségek igazak, de sajnos, azt kell írnom, hogy valóban léteznek és meghatározzák a világunkat.

Persze rá is van segítve a bankárszektor, médiumok, tv stb. felől.

Ez egy súlyos probléma.

2014. máj. 13. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem alvásparalízis, és nem az idegenlégió támadott meg. Az Őrződémonod akar segíteni, vagy figyelmeztetni, hogy nem jó úton jársz. Ajánlatos felvenni vele a kapcsolatot. Ő csak jót akar neked. Ha kicsit durvul, akkor azt azért teszi, hogy jobban felhívja magára a figyelmedet, mert a kis jelekre nem reagáltál. De amint őt elfogadod, és megteszed amit a te érdekedben kérni fog tőled, boldog leszel,hogy megismerhetted.

Tudom, mert velem is hasonlók történtek.

2014. okt. 12. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!