Az alvásparalízis árt a szervezetnek?
Figyelt kérdés
Elég gyakran van.Havonta több is.Nyáron pedig majdnem minden nap.Lehet hogy a bulik es az alkohol hatasa. De hogy is mondjam.Engem nem zavar.Nincsenek hallucinációm,sose voltak,csak egyszerűen lebénulok fél percre miután elalszom (kozvetlenul utanna)
Kiskoromban nagyon rémisztő volt de most már egyszerűen semleges.Még csak nem is kényelmetlen.Az esetek többségében alszok tovabb,nem zavar.Vagy.megvárom az elmulttát és tv zek.Együtt tudok élni vele tulajdonkeppen nem is okoz semmi kellemetlenseget csak arra vagyok kivancsi hogy ez hosszútávon rongálja a szervezetemet?
2014. márc. 4. 20:43
1/7 anonim válasza:
Nekem felkelés előtt volt régebben, de évente pár alkalommal most is előfordul. Korábban elég nagy stresszt jelentett, hiszen megijedtem. Most már kevésbé, de azért rémisztő. Szerintem nem rongálja a szervezetedet. Ha stresszt jelentene számodra, akkor esetleg.
2/7 A kérdező kommentje:
Semmiféle stresszt nem jelent.De hallottam olyat is hogy a szívizom is megbénulhat az pedig halálos.Ez nem tudom mennyire lehet igaz.Minden bizonnyal ég kellemetlen lenne :P
2014. márc. 4. 21:18
3/7 anonim válasza:
Fizikailag nem árthat, utólag. Ergo nem okoz károsodást. Viszont közben tényleg megállhat a szíved(állítólag). De ezt okosabb lett volna a Tudományok vagy az Egézség topicban megkérdezned. Ott többen vannak, éd talán tudják is rá a választ.
4/7 anonim válasza:
Nem árt csak ha megijedsz de fel lehet használni asztrálutazáshoz, csak teljes nyugalom és kontroll kell hozzá. Nekem néha sikerült AZT csinálni egy véletleniből is, és elég tudatos voltam pl tudtam közvetlenül nézelődni a másik világban, spirituális infot szerezni,megtapasztalni a müködését de max csak ennyi haszna lehet e képességnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,de nem vqgyok az a fajta aki ezekben hisz :)Úgymond a mai fiatalok világát élem és nem is igazán érdekelnek ezek a dolgol:) Meg ugye legtöbbször nővel alszom nem egyedül.Azért koszi :-)
2014. márc. 9. 19:05
6/7 anonim válasza:
4:
"spirituális infót szerzel, megtapasztalod a világ működését" miközben lezabálnak....
7/7 anonim válasza:
Khedives utolsó,
Az érdekelne hogy kik esznek meg, vagy miért írtad azt?
Köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!