Ez is alvásparalízis lenne? Tudom valahogy fejleszteni?
Újabban igencsak kellemes élményeim vannak délutáni szunyókálások alkalmával. Elkezdek álmodni, és elég hamar rájövök, hogy álmodok, és elkezdem irányítani a történetet. Valamilyen szexuális szituációt hozok létre a már folyamatban lévő álomból, és ahogy elkezdem ezt átélni, látni, egyszerre több "síkon" történnek dolgok. Először is van maga az álom, a történés, amit egyszerre érzékelek saját nézőpontból és látok kívülről is. Ezzel egyidőben igen hamar elindul egy másik "álomsík", amit a valóság másának érzékelek. Tehát a másik síkon fekszem az ágyamon a szobámban és alszok, mint ahogy igazából, és ez a fél-álom-fél-valóság énem magához nyúl. Tehát két álmom van egyszerre, maga a szexuális álom, és az azt álmodó maszturbáló álomalakom... A testi dolgokat sokszoros erősséggel érzem a testemben, mint az igazi valóságban, tehát sokkal jobban esik, mint amikor ébren vagyok. Sajnos elég gyakran "kiránt" valami ebből az állapotból, és párszor vissza tudok menni, de van, amikor már nem sikerül. Eddig csak egyetlen egyszer sikerült végigcsinálnom, de az maga volt a mennyország... ahogy az álombeli maszturbáló énem elélvezett, én is elélveztem a valóságban, arra riadtam fel, hogy hatalmas orgazmusom van. Jó lenne ezt többször előidézni... de ezen az egy alkalmon kívül még sosem sikerült végig megtartanom a síkokat...Tud valaki erről valamit?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!