Mit jelenthet ez a rémálmom?
Mostanában, amióta a hátamon alszom, mindig rémálmaim vannak. Próbáltam oldalra fordulni, de éjjel magamtól is a hátamra fordulok. Az elmúlt éjjeli álmom nagyon megmaradt bennem:
Nagyon késő van, csak pár lámpa világít narancssárgán az útra. Hazafelé tartok busszal a suliból. (nem szoktam későn hazamenni) A buszon az osztálytársaim ülnek, senki nem szól hozzám, utálnak engem (ezt értem, mivel egy éve jöttem ebbe a suliba, és mindig ettől féltem). Az otthoni pizsomámban vagyok, kislányosan két copfba kötött hajjal. Egy megállóval később szálltam le, többet kellett gyalogolnom. Amikor a kapuhoz értem, rájöttem: a kulcsom a kabátomban van, ami a suliban maradt. Átmászok a kapun, majd az udvar kerítésén is át akartam mászni, (óvodás koromban volt ott a kerítés) hogy eljussak a kert végében lévő tuskóhoz, (?) de előtte kerestem egy cipőt mert mezítláb voltam. Felmentem a teraszra, jött felém a macskám. Az ajtó előtt műanyag disznó oldalak voltak (vannak disznóink), majd a következő pillanatban egy kavics formájú, nagyságú véres csontdarabot tartottam a kezemben. Majd hirtelen a kutyámra a semmiből egy véres fekete kutya ugrott, és elharapta a torkát, majd engem vett célba. Befutottam a házba, de utánam jött. A ház másik felében lévő szobámba futottam, de a csontot eldobtam a nappaliba, a kezemet pedig benyálaztam, hogy a kutya ne érezze a vérszagot. A szekrény melletti nagy párnák mögé bújtam, s rettegtem.
Régebben volt egy nagyon hasonló rémálmom, de akkor egy fekete vaddisznó támadt ránk, és akkor a családom is ott volt.
Mit jelenthet ez az álom? Félek elaludni, mert tudom, hogy tudat alatt a hátamra fordulok, és megint látom ezt az álmot, csak más formában. Mit tehetnék? Valaki segítsen!
(leszögezném, hogy nem néztem semmilyen filmet elalvás előtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!