Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a rémálmom?

Mit jelenthet ez a rémálmom?

Figyelt kérdés

Mostanában, amióta a hátamon alszom, mindig rémálmaim vannak. Próbáltam oldalra fordulni, de éjjel magamtól is a hátamra fordulok. Az elmúlt éjjeli álmom nagyon megmaradt bennem:

Nagyon késő van, csak pár lámpa világít narancssárgán az útra. Hazafelé tartok busszal a suliból. (nem szoktam későn hazamenni) A buszon az osztálytársaim ülnek, senki nem szól hozzám, utálnak engem (ezt értem, mivel egy éve jöttem ebbe a suliba, és mindig ettől féltem). Az otthoni pizsomámban vagyok, kislányosan két copfba kötött hajjal. Egy megállóval később szálltam le, többet kellett gyalogolnom. Amikor a kapuhoz értem, rájöttem: a kulcsom a kabátomban van, ami a suliban maradt. Átmászok a kapun, majd az udvar kerítésén is át akartam mászni, (óvodás koromban volt ott a kerítés) hogy eljussak a kert végében lévő tuskóhoz, (?) de előtte kerestem egy cipőt mert mezítláb voltam. Felmentem a teraszra, jött felém a macskám. Az ajtó előtt műanyag disznó oldalak voltak (vannak disznóink), majd a következő pillanatban egy kavics formájú, nagyságú véres csontdarabot tartottam a kezemben. Majd hirtelen a kutyámra a semmiből egy véres fekete kutya ugrott, és elharapta a torkát, majd engem vett célba. Befutottam a házba, de utánam jött. A ház másik felében lévő szobámba futottam, de a csontot eldobtam a nappaliba, a kezemet pedig benyálaztam, hogy a kutya ne érezze a vérszagot. A szekrény melletti nagy párnák mögé bújtam, s rettegtem.

Régebben volt egy nagyon hasonló rémálmom, de akkor egy fekete vaddisznó támadt ránk, és akkor a családom is ott volt.

Mit jelenthet ez az álom? Félek elaludni, mert tudom, hogy tudat alatt a hátamra fordulok, és megint látom ezt az álmot, csak más formában. Mit tehetnék? Valaki segítsen!

(leszögezném, hogy nem néztem semmilyen filmet elalvás előtt)

2014. márc. 23. 14:42
 1/3 anonim válasza:
Azárt álmodod ezt mert valamitől nagyon félsz. Énis álmodok rémálmokat, pl. Múlt este azt álmodtam hogy egy sikoly maszkos csávesz bejött a szobámba és vörös volt a háttér kinyitottam a szemem majd becsuktam és felébredtem bár én nem féltem\félek tőle mert tudom hogy nem valódi. Neked is ezt fel kell fognod és az álmodban sem fogsz félni. Ne akkódj ez csak a tudatalattid által létrehozott kép NEM VALÓDI ÉS NEM FOG MEGTÖRTÉNNI
2014. márc. 25. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. márc. 26. 19:57
 3/3 David82 ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak, szerintem is félhetsz valamitől. Ha egy kis fény megnyugtat, gyújthatsz egy kis lámpát a szobádban, és alhatsz úgy. Meggyújthatsz egy füstölőt is, hogy kellemes illat töltse be a szobát, és közvetlenül elalvás előtt elmondhatsz egy imát. Lehet, hogy ezek segítenek.
2014. máj. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!