Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Iszonyú rémálmom volt és nem...

Iszonyú rémálmom volt és nem tudom mit jelenthet. Szerintetek mit?

Figyelt kérdés

Körülbelül éjfélkor elaludtam és az egész álom irreális volt.Az osztálytársaim,a kutyám,az anyám idegenek,és rémek szerepeltek benne.Először is az osztálytársaimmal a házamban vagyunk,én egész végig félek.Egyszercsak az osztálytársaim arca eltorzul,én kirohanok az udvarra és mindenhol idegenek futkosnak,valamilyen húst adnak a kutyámnak aminek következtében ő meghal.Aztán egy autó ront be az udvarra amit eltorzult emberek vezetnek.Én próbálok nem odanézni.A szomszédba megyek és egész végig kiáltozok anyukámnak de ő nem hall meg.Aztán hazajövök a hátsó kapun még mindig anyámat keresem,bejövök a házba és kiabálok neki.Ő egyszercsak megjelenik és eszembe juttata hogy alszom.Én akkor elkezdek sírni és sírva kérem hogy keltsen fel.Aztán végülis a macskám keltett fel.

Ez az egész álom kész őrültek háza,mondjuk lehet ,hogy azért mert mostanában nem mennek jól a dolgok.És tessék meglett a hatása hogy leírtam,most itt zokogok a gép előtt hajnali fél kettőkor.

2013. máj. 8. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Reptoid inváziót vetíti elő
2013. máj. 8. 05:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy anyukádon kívül más emberekben nem igazán bízol meg, nem igazán tudsz/akarsz megnyílni előttük? Nekem valamiért ezt jelenti.
2013. máj. 12. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, kislány, hogy későn és sokat vacsiztál. Valami megfeküdte a gyommrodat. Ne keresd az álmok jelentését, mert azok mindig a múltból merítkeznek, nem a jövőből.
2013. máj. 17. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!