Iszonyú rémálmom volt és nem tudom mit jelenthet. Szerintetek mit?
Körülbelül éjfélkor elaludtam és az egész álom irreális volt.Az osztálytársaim,a kutyám,az anyám idegenek,és rémek szerepeltek benne.Először is az osztálytársaimmal a házamban vagyunk,én egész végig félek.Egyszercsak az osztálytársaim arca eltorzul,én kirohanok az udvarra és mindenhol idegenek futkosnak,valamilyen húst adnak a kutyámnak aminek következtében ő meghal.Aztán egy autó ront be az udvarra amit eltorzult emberek vezetnek.Én próbálok nem odanézni.A szomszédba megyek és egész végig kiáltozok anyukámnak de ő nem hall meg.Aztán hazajövök a hátsó kapun még mindig anyámat keresem,bejövök a házba és kiabálok neki.Ő egyszercsak megjelenik és eszembe juttata hogy alszom.Én akkor elkezdek sírni és sírva kérem hogy keltsen fel.Aztán végülis a macskám keltett fel.
Ez az egész álom kész őrültek háza,mondjuk lehet ,hogy azért mert mostanában nem mennek jól a dolgok.És tessék meglett a hatása hogy leírtam,most itt zokogok a gép előtt hajnali fél kettőkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!