Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rájöttem az álmomban, hogy...

Rájöttem az álmomban, hogy álmodok, körbenéztem, és minden iszonyú valósághű volt. Ezt már veletek is megtörtént?

Figyelt kérdés
Házak sokaságát,üzletket láttam,még írás is volt rajtuk.Egy kész kis világot láttam,amit a valóságban soha.Sajnos miután próbáltam jobban belemerülni a részletekbe(fókuszálni)felébredtem.

2013. febr. 10. 21:25
 1/6 anonim válasza:
Ilyen velem is történt már,sajnos énis felébredtem,mikor jobban belemélyedtem volna az álombeli dolgokba :)
2013. febr. 10. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Én szinte minden álmomban tudatomra ébredek, hogy álmodom. Így ki is használom a lehetőségeket például, hogy nem tudok megsérülni, meghalni, büntetlenül tehetek bármit, egyszóval tényleg egy álom.

Nem szoktam felébredni hirtelen ilyenkor, csak ha valami ébreszt vagy rémálmom volt. Még ennél az érdekes, hogy amikor valami ijesztő vagy kínos helyzetbe kerülök, akkor egyszerűen csak arra gondolok, hogy tűnjek el onnan, mert tudom, hogy álom és megtehetem. Furcsa azért.

2013. febr. 10. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
de mi.. Volt abban az iszonyú? mindegy De jó hír Az hogy én Is.. Álmodtam nagyon király érzés vót álmomba fájt a hasam) és mentő vittel az volt a jó benne hogy három nővérel ősze zártak reggelig ment a hepaj nyomtam nekik ezerel! De jó is vót!..)
2013. febr. 10. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyan is van nálam,hogy álmomban nem tudok futni,csak nagyon lassan tudom megemelni a lábaim,pedig menekülnöm kéne...
2013. febr. 10. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is van olyan. Sőt van, hogy nem tudok kiabálni, vagy nem tudom kinyitni a szemem csak nagyon pici résnyire. De aztán ott a másik oldal, amikor lehet repülni, mp-ek alatt lefutni 20-30 km-t, profin úszni, vagy tehetségesnek lenni olyan sportban, amiben a valóságban bénák vagyunk.
2013. febr. 10. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a tudatos álmodás....
2015. júl. 4. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!