Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a gyerekkori...

Mit jelenthet ez a gyerekkori rémálmom?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért most jutott ez eszembe, de tudni akarom régen még kis koromban mért álmodtam ezt. Nem emlékszem már annyira mivel régen volt, de úgy kezdődött hogy egyedül sétáltam haza az iskolából sötétben éjszaka, senki nem volt az utcán csak én, és a suli mellett van egy kis pici erdő, tisztán emlékszem hogy mennyire rettegtem, és valamiért próbáltam sietni haza de nem ment, alig haladtam, mintha ilyen súlyok lettek volna a lábaimon. aztán lassan elértem az utcánkig, és ahogy mentem észrevettem hogy egy száguldó kocsi megy a mi házunk irányába és két gonosz emberi alak ül benne engem bámultak és nevettek. Nagyon féltem, aztán haza értem és a házunk más volt mint a valóságban és egy szobában ült az egész családom, engem vártak. Én is leültem közéjük és olyan furcsák voltak, mintha nem is ők lettek volna, olyan gonoszak voltak, és még mindig féltem. Aztán szerencsére fel ébredtem.

2013. júl. 5. 10:49
 1/3 anonim válasza:
Ez természetes :) hogy vannak rémálmaink. Ami nagyobb kérdés hogy mi okozza.... Mikor felébrettél nem észleltél valami furcsaságot???
2013. júl. 5. 11:02
 2/3 A kérdező kommentje:
igazából már nem emlékszem, ennyi ami megmaradt
2013. júl. 5. 11:06
 3/3 anonim válasza:
Pedig jó lenne megtudni mert ha egy szellem okozta a negatív energiát az nem valami jó..
2013. júl. 5. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!