Ez a kép mit jelenthet?
Sok nehéz időszakom volt már ,de 2 éve teljesen összeestem : közeli rokon(nagyszülő) meghalt, otthagyott a barátnőm és otthoni óriás viták törtek ki. Úgy éreztem,hogy "kiszáll" a lelkem és,hogy nem élek, tehát nem éreztem,hogy élek, külsőleg láttam magam és idegennek éreztem midnent, olyan lett az élet mint egy rossz álom majd ez 1 év után véget ért. Azóta eltelt pár hónap, viszont amikor megtörtént ez a sok kín egyzserre akkor rendszeresen rémálmaim voltak, majd mikor rendbejöttem maradtak az álmok, csak kicsit másképp: mindíg meghaltam vagy egy adott hely jelent meg többször is, és azóta is megjelenik és mikor megjelenik akkor úgy érzem,hogy egy másik világban is ott vagyok ami nem ez a világ majd 2 perc után ez az érzés elmúlik. Mikor ezt érzem akkor nem tudok figyelni,sem koncentrálni és szédülök.
A kép a következő: egy elhagyatott mocsár tele fával, régi fűzfákkal főleg és leszált a köd, hollók(fekete madarak, gondolom holló)repkednek és egy cölöpöre állított , félig összedölt ház bedeszkázott ablakkal áll a mocsár közepén.
Ez az álom nagyon régota jelen van, már ősz óta.Ja és még sosem láttam élőben mocsarat, tehát nem emlék...
Mit jelenthet ez a kép? Előre is köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!