Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a fura álom?

Mit jelent ez a fura álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy van egy kastély ami rémisztően néz ki és a parkja is de nem féltem.aztán ez az egész hely megváltozott kisütött a nap virágok nyíltak és emberek vették körül aztán egy lány csecsemovel játszottam aki mintha kozel állt volna hozzám.majd reggel közli velem anyu h mit szolnek egy kistestverhez (de meg nem terhes)
2014. márc. 1. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Az álom azt mutatja, hogy ki vagy. Te a saját két pólusodat láttad, az éjszakai, sötét, rémes kastély a te szadista, gonoszabbik feled. Ez a kastély és a táj megváltozik, amikor kisüt a nap, felszínre kerül a kedvesebbik éned. Valószínűleg azt jelentheti, hogy éppen amikor felkelt a nap (a valóságban), akkor az éjszakai éned, a Mr. Hyde elbújt, visszament a tudattalanba. A baba pedig az, hogy remélsz valamit. Lehet, hogy pont egy kisöcsit vagy kishugit (ha már lány) szeretnél. Simán egy képet kaptál magadról. Az, hoyg milyen vagy, persze attól függ, hogy milyen hosszan voltál a sötét vár mellett, mik történtek ott, és milyen sokáig álmodtad, hogy a napfényes várnál játszol a kisbabával.
2014. márc. 1. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!