Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Annyira fura volt.

Figyelt kérdés

Na most immáron már a második párkacsolatomban vagyok, végre most vagyok boldog először. A párom idősebb nálam 7 évvel. Nem tudom, igazából, hogy ez mennyire fog számítani az álmomfejtésében, de én úgy gondoltam, hogy fontos lehet.

Na most az álom arról szólt, hogy odamentem egy sráchoz, akiről tudtam, hogy valaha együtt voltunk. Viszont mellette ott volt a jó pár évvel fiatalabb énem is. Aki inkább felel meg az életbeli énemhez. Na most mindketten megöleltük a fiút és én azt mondtam neki, hogy sajnálom, nem is tudom miért. Ő átölelt minket. És egyszerűen még csak féltékenységet sem éreztem a fiatalabb énemre, hogy azt a férfit öleli akit szeretek.

Mit jelenthet ez?

2013. aug. 15. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Lelkiismeret-furdalásod van a régi szerelmed miatt, de nem illettetek össze ezért nem maradtál meg nála, most viszont boldog vagy, és nem sajnálod a dolgot.

Megölelted, vagyis szereted most is, de a sajnálom azt jelenti hogy ez így van rendjén, és az igazság mindig boldogít.

Hogy láttad a fiatalabb énedet és megölelte ő is, azt jelenti hogy emlékszel milyen voltál akkor és akkor is szeretted őt, de fejlődtél azóta és vége lett, eljött az új, ezért is vagy boldog most a párkapcsolatban.

Hogy nem éreztél féltékenységet azért van, mert ez az álom az igaz szeretetről szól, ami mindig nagyon megható, és csak Isten vethet véget neki.

2013. aug. 17. 12:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. :)
2013. aug. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!