Eléggé furcsa álmom volt, hosszú, de a többi lent. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy Velencében vagyok, egy nyaralónál, igazából, az én nyaralómnál. Igazából a felépítése olyan volt mint a The Sims 3-ba, tehát még én is tudtam, hogy-hogy akarom, mivel belekellet férnie, az anyagiakba. Szóval: Volt egy ház, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba, nappali, ebédlő, és egy uszoda. Szóval, voltak rajtam karúszók, annak ellenére, hogy úszó edzésre jártam... Ott volt az egyik, nagyon kedves osztálytársam, Adrien, de ő az idén nem fog hozzánk járni, mivel átiratkozott egy másik iskolába. Na szóval, nálam volt a párnám is, és véletlen megütöttem, azt hiszem az egyik hírességet... És kihívott, mert jobbnak képzeltem magam nála. Nos, levettem a karúszókat, és megkértem az osztálytársamat, hogy segítsen nekem felvenni a búvárszemüvegem, mert túl szoros, én meg nem értek ehhez. Nos, a kihívóm megfulladt, közben én úsztam, majd megpihentem máshol, Velence környékén, és ott volt, a nagynénikém, aki szőke hajú, és fekete paróka volt rajta, és a teljesen kopasz nagybácsikám, dús hajjal. Szóval továbbmentem, majd láttam egy egy asztalos vendéglőt, ami anyukám barátnője tulajdonában állt. Ekkor már nem voltam Velencében, hanem valahol a hegyek környékén. Mondták, hogy menjünk el, nézzünk körül. Hirtelen apukám ott termett, arab ruházattal, és megkérdeztem, az egyik kis srácot, nem tudom mi volt a vendéglőben, ő is jött velünk, hogy tud ilyen jól beszélni magyarul, majd megmondta, hogy ő igazából roma, és gazdag család sarja, csak jóban van anyukámnak a barátnőjének a családjával. Szóval, beértünk a városba, ott meg volt 2 arab nő, akik elakartak lopni egy nyakláncot, de nem jött össze nekik. Majd betértünk egy kápolnába, ahol ott volt nővérem, és unokahúgom, arab női ruhában. Ott imádkoztak, csak én nem, hanem a zsebemben lévő Xbox 360 izémmel szórakoztam, amiről már tettem fel egy kérdést, hogy hol tudok olyat venni... Szóval, a kápolna alatt kalózok voltak, én meg Assassin's Creed 2-n viselő Ezzio ruhája volt rajtam, és megöltem mindegyiket, majd lent még volt még egy pince, ahol megkötöztek, egy idegen alakot, én meg kiszabadítottam. Innentől már a játék grafikája lépett színre, és a Spanyolországban van ilyen cseppkőbarlang, és ott voltam. Valamit meg kellett volna szereznem, és a másik végén volt, Desmondnak a bunkó férfi "munkatársa". Ő mondta, hogy mit csináljak, de innentől már képszakadás...#Egyiptom #álom #nyaraló #Spanyolország #Olaszország #Assassin’s Creed 2 #Velence #imádkozás #Assassin’s Creed #Sárkány barlang
2013. aug. 14. 09:46
1/7 anonim válasza:
Most ez komoly? Túl sokat AC-zel. Vagy beleb*zultál a játékba :D velem is előfordult néha anno. Nézz meg egy sorozatból 4 órát este 1 héten át garantált, hogy azzal fogsz álmodni.
2/7 anonim válasza:
Az nem rossz :D Nekem is vannak hasonlóan hosszú álmaim, de csak mert sok dolog járt a fejemben lefekvés előtt, vagy valamilyen játékot játszottam. Nekem nincs álomfejtő könyvem sajna, de érdekes álom volt :)
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak összekeveredtek a nappal megélt látott emlékek.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet...:D Tegnapi nap folyamán, nagyon sokat játszottam vele, és az AC 4-t is már nagyon várom, szóval a kalózok lehet onnan jöhettek. :D
2013. aug. 14. 10:17
5/7 A kérdező kommentje:
De ácsi! Attól függetlenül a nagynénikém fekete haját, és satöbbi, az nincs benne az AC-n... Szóval akkor azok mit jelenthetnek?
2013. aug. 14. 10:19
6/7 anonim válasza:
Ajjj, az álmok csak random emlékképek a vágyaink képeivel kiegészítve. Az agy alvás közben dolgozza fel és szortírozza a megtapasztalt dolgokat, ekkor tanul, raktároz, stb. Az álmoknak igazából "önszórakoztató" szerepe van, de tény és való, hogy befolyásol téged is reggel. Pl. megnyugtathat, felzaklathat, stb. Ha egy kis akcióra vágysz, és álmodban megkapod, akkor a valóságban már nem fogod a veszélyhelyzetet keresni. Az álmok nem jelentenek konkrétan semmit, csak vágyakat. Ha szimbólumként is jelenthetnek vágyakat, de csak akkor ha ismered a szimbólum jelentését. Pontosabban hogy mit jelent számodra az adott dolog. Pl. ha álmodsz mit tudom én egy körtével, és te arról magadban egy érzésre, emlékre asszociálsz, akkor jelentheti azt is. de nem egy könyv fogja megmondani a jelentését hanem te magad. De persze lehet hogy csak szimplán egy körte került elő véletlenül. Szerintem ez függ attól is h mennyi ideig szerepel az álmodban de ez most lényegtelen. Ez olyan minthogy a költő azt írta, hogy "A függöny kék".
7/7 A kérdező kommentje:
#6-k: Én is ezen a véleményen vagyok, de mivel sokan hisznek ebben, akkor erre az álmomra, mert tényleg nem kitaláció, keressenek a maguk módján logikus magyarázatot erre az álomra.
1x talált telibe nálam a Gyakorikérdések oldalon egy személy, mert már tettem fel ezelőtt ilyen kérdést, és az való igaz volt, amit leírt az adott személy.
2013. aug. 14. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!