Ti nagyon furcsálnátok?
Sajnos napallergián van (bár legalább nem olyan súlyos), és ezért mindig hosszú nadrágban kell lennem, mivel legtöbbször a lábamon jön ki, és a kiütéseket tényleg tilos, hogy napfény érje. Most jön a kánikula, ilyenkor is marad a hosszú naci... :S Általában egy vékony legginsben és egy hosszabb felsőben (min. olyan hosszú, hogy eltakarja a fenekem) szoktam lenni, a felsőim ált. ujjatlanok szoktak lenni, mert valamiért a karjaimon (az orvos sem tudja, hogy miért) kevésbé jön ki az allergia. Egyébként jó alakom van (173 cm és 57 kg vagyok), csak azért írom, mert ez talán mutatja, hogy nem áll rosszul a leggings. Szóval ti ebben a kánikulában furcsálnátok, ha valaki így közlekedik (persze anélkül, hogy tudnátok a háttértörténetét)?
Bocsi a hosszú szövegért, és előre is köszönöm a válaszokat! :) (20L)
Nem. Láttam már srácokat, akik kapucnis pulcsiban voltak 40 fokban. Na AZT furcsállanám!
egyébként átérzem a helyzetedet, nekem a hátamon és vállamon jön ki, így nem hordhatok ujjatlan toppot, csak rendes pólót. :/
21/L
Persze, furcsálnám, hogy ilyen dög melegbe, mit csinál itt ez a csaj hosszú nadrágba
ami eszembe jutna:
-hülye
-nincs rövid nadrágja
-narancsbőrös a lába
de akkor ezentúl majd erre is gondolok
Köszi a válaszokat! :)
Szoknyában is szoktam néha lenni, de a leggings nekem kényelmesebb, és nincs is túl sok hosszú, lenge szoknyám, de egyébként tényleg jó alternatíva. Mondjuk még annyi a szerencsém ebben a dologban, hogy jól bírom a meleget, szóval nem szoktam a leggings miatt haldokolni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!