Mi a véleményetek arról aki ilyenkor hosszú alsónadrágot vesz a nadrág alá?
Figyelt kérdés
tegnap 19:26
1/10 anonim 

válasza:

Azt honnan tudja bárki is - soha nem nézegettem, kin milyen alsónadrág van a rendes alatt. Egyébként meg magánügye, ha nincs melege, akkor mi a gond?
2/10 A kérdező kommentje:
1.
Onnan hogy mondja neked és egy ismerősöd
tegnap 19:37
3/10 anonim 

válasza:

Akkor is mindegy, az ö dolga. Én nem tenném - télen sem teszem -, neki meg így jó. (Habár nem értem, miért beszéli meg bárki is a fehérnemüviselési szokásait másokkal)
4/10 A kérdező kommentje:
3
Állítólag azért veszi föl nyugdíjas mert ízületi fájdalmai vannak és hogyha ezt hordja akkor kevésbé fáj neki
tegnap 19:54
6/10 A kérdező kommentje:
Hol?
tegnap 20:33
7/10 anonim 

válasza:

Ha neki így jobb, akkor tegye. Akinek krónikus izületi fájdalmai vannak, annak a meleg csökkenti, ez az, amire az 5-ös mondta, hogy ott a pont!
8/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért furcsa mert ilyenkor én néha sapkát szoktam hordani és elég furcsán néznek az emberek tehát ez az elfogadás ez a valóságban nem működik.
tegnap 22:28
9/10 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy ki milyet hord. Szerencsére nincsenek olyan barátaim akik az alsónadrágjaikról mesélnének.
10/10 A kérdező kommentje:
9.
És engem kit érdekel hogy neked milyen barátaid voltak ?a kérdés nem erről szól!
tegnap 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!