Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi jelent ez a fura álom?

Mi jelent ez a fura álom?

Figyelt kérdés
Általában elfelejtem mit álmodok,de ez megmaradt!:) Szóval!A suliban voltam,és az igazgató bejött az osztályba!Azt mondta most azonnal megyünk kirándulni!Én meg persze tiszta ideg voltam,mert nem szóltam a szüleimnek nem hoztam kaját stb.Aztán bementem a boltba pénz nélkül...és elkezdtem válogatni a parfümös üvegek között mintha lenne pénzem.Aztán megláttam az igazgatót kirohantam a boltból és egy parfümös üveg leesett a padlóra és széttört.Én meg annyit mondtam az igazgatónak ."A jó parfümök között válogattam és ide kell jönnöm hogy most hogy lesz a kirándulás?." ő meg csak mosolygott ettől úgy éreztem magam mint egy szuper gazdag gyerek! Nem tudom hogy miért!
2013. okt. 8. 18:22
 1/1 anonim válasza:
A parfümös üveg a hiúságodat tükrözi. Mármint hogy tetszeni akarsz az embereknek. Az hogy pánikba estél a kirándulástól ezeket a dolgokat nem lehet megmagyarázni. Én általában tudom, hogy mit jeleznek az álmaim még a furcsák is. Gondold át a sulibeli kapcsolataidat és félelmeidet és megtalálod a kulcsot az álomhoz, de szerintem nem érdemes sokat foglalkoznod ezzel:D
2013. okt. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!