Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kicsit fura de mindegy. Mit...

Kicsit fura de mindegy. Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Egyik barátom ezt álmodta(tegnap előtte este összevesztünk)

Na azt álmodta hogy megszöktek egy állatkertből egy mamut csordával,és egy jungelben vannak és át tudnak változni emberré, azért voltak a jungelben mert egy kukacnak kellett élelmet találniuk mert ha nem akkor meghalnak, és egyszer megjelenik egy rendőr és azt kérdezi tőlük hogy ki tudja a hústekercsezés menetét, erre ott áll a barátom az álmában és a mellette lévő embert kihívja a rendőr, és amikor a gyerek(barátom) megtudta hogy nem őt hívta ki akkor egy ilyen perverz mosoly volt a fején amilyet a valóságban szokott csinálni és erre a rendőr azt mondta neki hogy "fejezd be ezt a perverz nevetést"... és a valóságban én mondtam neki ezt, pont ugyan ezt, tehát valami közöm van az álomhoz köszi a válaszokat előre is :)

2013. jún. 17. 10:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de használhatnál vesszőket, pontokat, meg egyéb központozásokat, mer így elég szófosás. Amúgy szart se jelent, semmi szimbólum, csak hülyeségek sora.
2013. jún. 17. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!