Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt jelenthet ez az álom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt jelenthet ez az álom? Elég ciki de mindegy :D

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel álmodtam mostanság már sokadjára. Nem tudom miért, bár hiányzik. Erre azt álmodtam, hogy találkozunk és mentünk összeölelkőzve az úton közben több csók is elcsattant igazi filmbe illő volt... aztán elértünk egy játszótérhez ahol beleléptem egy k*rva nagy adag kutyaszarba :D:D Aztán nem látta meg a barátnőm én meg a fűbe gyorsan letöröltem szerencsére a szaga utána már nem volt érezhető :D aztán mentünk tovább onnan és csók is volt és láttam a mosolyát stb... hihetetlen ennyire romantikusat rég álmodtam már kutyaszarral vegyítve :D Lehet vicces lesz, de mit jelenthet ez az álom? Újabban hallom, hogy az exemnek is hiányzok... de ez csak futó pletyi... állítólag a kutyaszar szerencse vagy valami :D ha valaki tudná értelmezni, hogy mit jelenthet köszönöm előre is :) itt speciel arra akarok kilyukadni nem-e az exem felé jelez valamit, pl. hogy keresnem kéne mert ő is gondol rám... lehet csak szép álom, de ki tudja :)

20/F

2009. aug. 21. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
keresd fel,egy próbát megér:D
2009. aug. 21. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is keresd fel, ha még érdekel... szarba lépni szerencse, mert szerencsét hoz... legalábbis így tartják a régiek.
2009. aug. 21. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem ismétlem meg az előtem szólókat

:D

Vagy mégis: keresd feeel! :D

2009. aug. 21. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
egyetértek az előttem szólókkal:D
2009. aug. 21. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
csak azt tudom mondani amit a többiek :D hajrá;)
2009. aug. 21. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Te már rég megfejtetted ezt az álmot :) Megerősítést vársz? :D Akkor csatlakozva az előttem szólókhoz: keresd fel! :)
2009. aug. 21. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
felkerested az exbnődet??:D
2010. ápr. 6. 19:50
 8/8 anonim válasza:
szard le!XD(vicc)
2010. szept. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!