3 álom részletről megmondanátok hogy mit jelent?
Egy buszba vagyok pár oszt társammal, kezembe rengeteg papírpénz. Egy hatalmas buckán megy át a busz, és a szél a tetőablak felé viszi a pénzt. Ugrok utána, de elviszi a szél, alig marad valamennyi.
2x álmodtam kb ugyan azt csak más helyszínnel
Egy lány sexelni akar velem, el is indulunk keresni egy jó helyet, de ahova mentünk ott volt valaki vagy nem volt valami jó hely.
Ezeket szeretnéd, de megjelennek a velük kapcsolatos félelmeid. Ez a legtöbb álomra igaz. Arról álmodunk ami foglalkoztat. Téged foglalkoztat mostanában a buszos kirándulás meg a lány. De tartasz tőle hogy valami balul sül el.
Remélem nem okoz csalódást hogy racionális választ adtam és nem egy háromlábú kecske fikájából kezdem el megjósolni mennyi pénzenergiát vonzol be a jövőhéten.
Buszos:
Jófej akarsz lenni az osztálytársaid előtt/velük, de valahogy sosem jön össze. Valahogy mindig elbénázod, mindig közbe jön valami. Így nem sikerül a társaság középpontja lenni, csak egy tagja.
A csaj:
Ez is hasonló mint az előző. Lenne lány, aki járni akarna veled, de van a természetedben valami, ami kissé bénává tesz, ami mégis elveszi tőled a csajok kedvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!