Két fura álom? Jelent valamit?
Nos tegnap és tegnap előtt érdekes álmaim voltak.
Tegnap előtt: Este volt és anyámmal ültem egy autóban ő meg 2 kézzel sms-ezett , majdnem fával ütköztünk de a semmiből előkaptam egy xbox 360 kontrollert és irányítottam az autót, akadályokat is elkerültem pl.: óvodás csoport , egy kisgyerek az útszélán , fa.
Aztán messze egy meteort láttam becsapódni és mint az "Armagedon" című filmben, a föld így jött fel és aztán közeledett . Tesóm a kocsiban termett és a nevemet mondta. Aztán kiderült hogy valóságban szólt hozzám és ezért felkeltem.
Tegnap : Kinéztem az ablakomon és az atlanti óceán viharos hullámait láttam, egy régi fa hajóval mint ami a középkorban volt. Aztán tudtam hogy biztos fáradt vagyok,halucinálok ezért lefeküdtem aludni mert a hullámok már az ablakom előtt voltak. Erre csak hirtelen képet váltottam és valami óceán/tengerpart fele voltam és mondta egy hajós hogy jöjjek (ugyanis úsztam) utána fegyver került a kezembe és mint egy FPS játékban úgy láttam mindent. Utána bementem egy házba, lövöldöztem de nem volt semmi hang csak a sebet láttam (ki sem volt biztosítva a fegyver) utána rájöttem hogy ez egy álom és hát valahogy irányítottam. Jött egy csajszi a házban és elkértem egy körre az ágyban, nehezen tudtam irányítani az álmot de ment.
-
-
-
Komolyan ezt álmodtam és emlékszem is rá. Érdekel a tudatos álom mostanában, lehet köze hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!