Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a viszaterö...

Mit jelenthet ez a viszaterö älom?

Figyelt kérdés

Mar abbamaradt, hogy ezzel älmodok, de regebben nagyon sokszor elofordult es nagyon frusztralt, elrontotta a napjaim...

Alenyege mindig ugyan az votl az älmoknak:

Egy jarmuvel, egy hidrol a folyoba hajtunk, es erkezes elott felebredek.

Sokszor elterveztem älmomban h hogy fogom kinyitni az ajtot, sokszor pedig miutan felebredtem ereztem kesztetest, hogy vissza menjek, v csak vegig gondoljam h mi fog törtenni, hogy jutok, ki nem tudok kijutni...

Volt olyan h a nagyapam direkt hajtott a folyoba lovaskocsival,

Volt olyan h az akkori parom, balesetböl, volt h az anyam vezetett volt h a legjobb baratom volt h csak egy taxiban ültem, de sosem en vezettem,es ha jol emlekszem a legtöbb esetben nem erkeztem meg a vizbe, talan egyszer egerkeztem de az ajto kinyitasaig nem jutottam el,csak a csobbanas...

Sajna nem tudom, hogy mi lehet a kulcsszo ami alpjan keresnekm kene, ha valaki tudna segiteni, v van ötlete, irjon.

Köszi szepen mindenkinek!!:))

#älom #älomfejtes
2014. febr. 23. 00:53
 1/4 Sophie23 válasza:
Nem akarok butaságot mondani, de ha hiszel a reinkarnációban akkor lehet ez az oka. Ugyanis az álmoknak van köze a reinkarnációhoz, lehet, hogy előző életedben így haltál meg és ez az emlék még mindig benned van, így az álmon át jön vissza. De nem akarlak ezzel megijeszteni vagy hasonlók, az is lehet, hogy semmilyen jelentősége nincs, csak például irtózol ettől. Remélem azért segítettem.
2014. febr. 23. 09:02
 2/4 ttrezi ***** válasza:

Szerintem az, hogy autóban ülsz, és mások vezetnek, az arra utalhat, hogy a való életben is hagyod magad irányítani az életben.

A víz pedig az érzelmeidet jelentheti, egy idő után belejük csobbansz.

ez a tippem

2014. febr. 23. 14:25
 3/4 sajtugynok ***** válasza:
Totál egyetértek az előttem szólókkal,lehet hogy megmaradt egy emlék előző életedből,már velem is volt ilyen...
2014. febr. 23. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szepen a valaszokat!

Igen, hiszek a reinkarnacioban, de ez eddig nem jutott eszembe, nem tudtam, hogy igy is megnyilvanulhat, hogy ki voltak elozo eletemben.

Es igen, az is egyebkent logikusnak tüni ,hogy a valo eletem erzlmeit vetiti ki!

Köszönöm szepen valoban hasznok kommentek voltak, de azert meg nem törlöm, talan valak mas megközelitesböl is meglatja.Pl egy alomfejtö a mögöttes, szimbolukus tartalmakat, amiket en nem tudtam megfejteni mert nem tudom, h milyen kulcsszoval induljak neki...

2014. febr. 23. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!