Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van egy zavaró álmom, hogy...

Van egy zavaró álmom, hogy szabadulhatnék meg tőle?

Figyelt kérdés
Már 22 éves vagyok, elég rég elballagtam az általános iskolából. Volt ott egy fiú osztálytársam (én lány vagyok) és végig legjobb barátok voltunk, közben ő szinte végig tetszett és odáig voltam érte. Sosem lett semmi belőle, de azt hittem, barátok maradunk, miután elballagunk. Hát elég nagy meglepetésként ért, hogy a drága legjobb barátom nem válaszol többet a hívásomra, a leveleimre, és soha nem is keres többé. Akkor nagyot csalódtam benne, de eltelt már sok év azóta, és nem is gondoltam rá. Mostanában azonban folyton vele álmodom, szinte minden nap. Talán mert egy bizonyos közösségi oldalon megjelölt ismerősnek, és eszembe jutott. Álmomban mindig elmondom neki különböző helyzetekben, mennyire megbántott, és ő bocsánatot kér. Vagy csak vállat von és elmegy. Nem nagy dolog ez igaziból, csak idegesít. Szerintetek mit tegyek? Írjak neki és mondjam meg, amit álmomban mondogatok neki? Vagy hagyjam, töröljem le az ismerőseim közül?

2014. febr. 4. 10:54
 1/2 A kérdező kommentje:
remek, hogy átkerült az ezotériába, de ez épp egy pszichológiai kérdés. H mi nem engedi, hogy túllépjek rajta, és mit tegyek, hogy túllépjek... ? hm.
2014. febr. 4. 11:14
 2/2 Boldi11 ***** válasza:

Az álmaidból úgy tudod "elűzni" ha egyszerűen nem gondolsz rá és esténként lecsillapítod a gondolataidat.

Az itt kommentelők adhatnak tanácsot,DE mindig a saját megérzésedre hagyatkozz,mert te látod át a helyzetet egészében.

2014. febr. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!