Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért néz mindenki az utcán,...

Miért néz mindenki az utcán, buszon, iskolában?

Figyelt kérdés

Elég régóta tart már ez nálam, mikor kimegyek a házból, egyfolytában úgy érzem mintha mindenki engem bámulna. Nem jó érzés, már nagyon zavar. Lehetséges hogy üldözési mánia, vagy valami fóbia lenne ez nálam?

25/F

2013. ápr. 23. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Könnyen lehetséges, mert nem hinném, hogy mindenki téged bámul.
2013. ápr. 23. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
El kellene mennem vele orvoshoz vagy csak nem kellene foglalkoznom vele, hogy ki néz és ki nem?
2013. ápr. 23. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálj nem foglalkozni vele, de ha nem múlik, akkor orvos.
2013. ápr. 23. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ :)
2013. ápr. 23. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
szerintem mindenki téged bámul, ahogy engem is, ha szembe jönnek, megnéznek, ha felszállok a buszra, megnéznek, de gondolj bele, te is megnézel mást, nem? Vagy szemlesütve mész? A baj ebben, hogy miért zavar? Elégedetlen vagy magaddal? Azt hiszed, megítélnek viselkedés/kinézet miatt és ez zavar? Ezt kellene kideríteni és ezen változtatni.
2013. ápr. 23. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kéne mégis kivenni azt a 8 centis orrpiercinget ?
2015. máj. 28. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
...ez fobia es pszichologus tudna segiteni de biztos valamivel felhivtad magadra a figyelmet ezert ajanlott egyszeruve valni es megszolitani aki nez udvariasan es kedvesen lehet sokat gondolkozol hidd el neha beszelgetni ismerkedni is kell ha eddig nem tetted volna
2019. márc. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!