Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mindenki volt tetves az...

Mindenki volt tetves az általános iskolában?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

xDDDDDDDDDDDD

Nem :D

2010. jún. 1. 00:17
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Én nem voltam, és nem is ismerek olyat aki volt. (Nem azért mert szégyennek tartom, egyszerűen nálunk nem volt ilyen járvány.)
2010. jún. 1. 00:20
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Én sem voltam se oviban se suliban. De nagynéném például egyetemista korában szedte össze "őket" a buszon:D Még 5 évig lehetek bármikor. Belegondolni is rossz hogy lehet úgy ülök le a buszra hogy előttem egy tetves ült ott:S
2010. jún. 1. 00:57
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

én az oviban kaptam el anno. volt rá ilyen speckó sampon, aztán elmúlt.

na de ez kb 20 éve volt :D

2010. jún. 1. 00:58
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Én nem voltam, pedig derékig érő hajam volt, és az osztályban többeknek is volt.

33/N

2010. jún. 1. 01:00
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Voltam, ezért is vágták le félrövidre a hajam.
2010. jún. 1. 10:06
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Én voltam elsőben vagy másodikban. Bizonyos igazán igényes emberkék miatt, kb. egy hónapig moshattuk a hajam azzal a büdös löttyel. Felejthetetlen élmény...
2010. jún. 1. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Soha nem voltam tetves, pedig az osztályban elég gyakran előfordult fertőzés...

A gyerekeim sem lettek soha tetvesek, pedig őnáluk is elég gyakori volt a tetvesedés...

Talán annak köszönhető, hogy anyukám minden hajmosás után enyhén ecetes vízzel öblítette le a hajam (kb. 2 liter vízbe 1 evőkanálnyi ecet) hajmosás után.

Én is ezt csináltam az én gyerekeimmel, ez a módszer remek megelőzés a tetvek ellen! :DDD

(Amellett szép fényes lesz a haj az ecetes víztől. Az ecet illata 1-2 óra után eltűnik.)

2010. jún. 5. 02:46
 9/14 anonim ***** válasza:

egyik osztálytársam volt 5.-ikben le is vágták a haját rövidre.

Nekem sosem volt. Anya tett ellene

2010. jún. 5. 09:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Haver te nagyon csúnyán el vagy tévedve.A tetű nem egy gyerekbetegség mint mondjuk a himlő amit mindenki elkap.Ez egy nagyon undorító és igénytelenségből fakadó "kór".
2010. jún. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!