Én nem voltam, és nem is ismerek olyat aki volt. (Nem azért mert szégyennek tartom, egyszerűen nálunk nem volt ilyen járvány.)
2010. jún. 1. 00:20
3/14 anonim válasza:
Én sem voltam se oviban se suliban. De nagynéném például egyetemista korában szedte össze "őket" a buszon:D Még 5 évig lehetek bármikor. Belegondolni is rossz hogy lehet úgy ülök le a buszra hogy előttem egy tetves ült ott:S
2010. jún. 1. 00:57
4/14 anonim válasza:
én az oviban kaptam el anno. volt rá ilyen speckó sampon, aztán elmúlt.
na de ez kb 20 éve volt :D
2010. jún. 1. 00:58
5/14 anonim válasza:
Én nem voltam, pedig derékig érő hajam volt, és az osztályban többeknek is volt.
33/N
2010. jún. 1. 01:00
6/14 anonim válasza:
Voltam, ezért is vágták le félrövidre a hajam.
2010. jún. 1. 10:06
7/14 anonim válasza:
Én voltam elsőben vagy másodikban. Bizonyos igazán igényes emberkék miatt, kb. egy hónapig moshattuk a hajam azzal a büdös löttyel. Felejthetetlen élmény...
2010. jún. 1. 22:30
8/14 anonim válasza:
NEM!
Soha nem voltam tetves, pedig az osztályban elég gyakran előfordult fertőzés...
A gyerekeim sem lettek soha tetvesek, pedig őnáluk is elég gyakori volt a tetvesedés...
Talán annak köszönhető, hogy anyukám minden hajmosás után enyhén ecetes vízzel öblítette le a hajam (kb. 2 liter vízbe 1 evőkanálnyi ecet) hajmosás után.
Én is ezt csináltam az én gyerekeimmel, ez a módszer remek megelőzés a tetvek ellen! :DDD
(Amellett szép fényes lesz a haj az ecetes víztől. Az ecet illata 1-2 óra után eltűnik.)
2010. jún. 5. 02:46
9/14 anonim válasza:
egyik osztálytársam volt 5.-ikben le is vágták a haját rövidre.
Nekem sosem volt. Anya tett ellene
2010. jún. 5. 09:05
10/14 anonim válasza:
Haver te nagyon csúnyán el vagy tévedve.A tetű nem egy gyerekbetegség mint mondjuk a himlő amit mindenki elkap.Ez egy nagyon undorító és igénytelenségből fakadó "kór".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!