Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék átlépni a...

Hogyan tudnék átlépni a számomra zavaró dolgokon?

Figyelt kérdés

A lényeg az,hogy én egy nagyon parás férfi vagyok!

Akár a legkisebb új dolog is megtudja zavarni a nyugalmamat,de olyan szinten,hogy még aludni sem tudok rendesen,akár napokon keresztül!

Most pl:a melóban lesz egy kis változás,ui.egy olyan helyen kellene helytállnom pár napig,ahol szinte 100%,hogy elbukom!

Egyszerűen lassú vagyok hozzá.

Tehát,várható,hogy engem fognak kipécézni a főnökök.

Szóval a gondom az,hogy erre majd csak 3 nap múlva kerül sor ,de már most azon parázom,hogy mekkora botrány lesz az egészből?

Tudnátok valami elméleti vagy gyakorlati tanácsot adni,hogy hogyan lehetnék erősebb mentálisan,agyban,idegileg,mert így már a pihenést sem tudom élvezni soha,hiszen mindig a melóban járnak a gondolataim!

Köszönöm!

2011. febr. 3. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos így nem fog tudni senki konkrét választ adni. Ugyanis ahhoz hogy tanácsot tudjak adni, ismernem kéne az okokat, hogy miért alakult ez így benned, és ha azokat ismerem, akkor azokat kell megszüntetni. Minden más csak tüneti kezelés.
2011. febr. 3. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ott gyorsabb lenni! Nem hiszem hogy akaraterővel nem tudod a maximumot kihozni magadból! Szerintem az önbizalomhiányod megfélelmít és ezáltal tehetetlen leszel, és megbénít és tényleg kispéciz a főnök. Sokminden függ attól, hogy az agyadban mi zajlik le! Ne negatívan állj hozzá, hanem úgy, hogy most jól fogsz teljesíteni, mindenképpen!!!Próbálj meg úgy gondolni erre, hogy kihozod magadból a legjobbakat!Amit még eddig nem is mertél teljesíteni, mert valójában a félelmed és a komplexusaid gátoltak meg!
2011. febr. 3. 17:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Gratulálok,mert nem sokan tudják leírni ennyire jól,ami az agyukban megfogalmazódik!

Egy kicsit már meg is nyugtattál!

Köszönöm!

2011. febr. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!