Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álmodás. Valakivel...

Tudatos álmodás. Valakivel történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Bő egy hete kezdtem gyakorolni a tudatos álmodást valóságtesztekkel, meg meg a Travel-technikát gyakoroltam, ma reggel sikerült is, szuper érzés volt. Viszont az történt, hogy álmodtam, majd hirtelen változott az álomkép, és ebből jöttem rá, hogy álmodom. Erre csak ébredés után jöttem rá, az álomban úgy gondoltam, hogy az első álmom volt a valóság. Nem tudom, érthető-e :D Tehát gyakorlatilag az álmok változása miatt jöttem rá, hogy álmodok. Ilyen történt már valakivel, esetleg ez mindig így megy? Gyakorlatilag az egyik álmot a másikkal hasonlítottam össze, ezért ébredt fel a tudatom. Előre is köszi a válaszokat!

2014. jan. 2. 21:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem a mai éjszaka sikerült, teljesen véletlenül jöttem rá, hogy álmodom! Repülni azonnal tudtam, mert egyszerűen tudtam, hogy tudok. Tárgyak változtatása is sikerült! Bár hamar elvesztettem a tudatosságom, aki a kicsit nem becsüli...:D
2014. jan. 11. 09:43
 22/23 anonim válasza:
szerintem létezik a tudatos alvás magamtol nem szoktam de van hogy közben két dolgora gondolok keljek fel? alugyak még ? és ezt meg válaszolom magamnak
2014. jan. 22. 19:13
 23/23 anonim válasza:
Velem is volt már sokszor... Illetve minden délelőtt ha lefekszek aludni ez történik. Van hogy teljesen kitisztul álmomban minden... Tisztában vagyok vele hogy álmodom, de minden tiszta, és valósághű... Tudok repülni, vízalatt lélelegezni, természetfeletti képességeim vannak... hihetetlen dolog :) Nálam általában hogy kezdődik hogy csukot szemmel alszom... Aztán az agyam már kalandozik, álmodik, de én még nem látok semmit, aztán szép óvatosan kinyitom a szemem, és nem az ágyban nyílik ki a szemem ahol lefeküdtem, hanem például egy éjszakai utcán mint legutóbb is :) Persze ijesztő tud lenni... Furcsa dolgok történhetnek álomban, és teljesen tiszta tudattal ezekkel megbirkózni... Ha megijedsz végleg elvesztheted az uralmadat az álom fölött.
2014. ápr. 3. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!