Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álmodás. Valakivel...

Tudatos álmodás. Valakivel történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Bő egy hete kezdtem gyakorolni a tudatos álmodást valóságtesztekkel, meg meg a Travel-technikát gyakoroltam, ma reggel sikerült is, szuper érzés volt. Viszont az történt, hogy álmodtam, majd hirtelen változott az álomkép, és ebből jöttem rá, hogy álmodom. Erre csak ébredés után jöttem rá, az álomban úgy gondoltam, hogy az első álmom volt a valóság. Nem tudom, érthető-e :D Tehát gyakorlatilag az álmok változása miatt jöttem rá, hogy álmodok. Ilyen történt már valakivel, esetleg ez mindig így megy? Gyakorlatilag az egyik álmot a másikkal hasonlítottam össze, ezért ébredt fel a tudatom. Előre is köszi a válaszokat!

2014. jan. 2. 21:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az alvási paralízisnek semmi köze a tudatos álomhoz szerintem.

Legalábbis nekem még nem sikerült a tudatos álom, de viszont paralízisem rendszeresen van sajnos.

2014. jan. 3. 00:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt tudatos álmom. Legelőször mikor történt még nem tudtam, hogy ilyen létezik. Mikor felébredtem rákerestem és elolvastam mindent. Bár ezt a travel-technikát nem tudom. Ha megkérhetlek leírod? :D Kb 4x sikerült a tudatos álom. Imádom. Olyan mintha én irányítanék mindent. Vagy is nem olyan, hanem így van. Én azt a technikát szoktam alkalmazni, hogy becsukom a szemem és hangosan azt mondom, hogy "Azt akarom, hogy..." Ez mindig sikerül. Repülni még nem próbáltam. Sem tárgyakat mozgatni. Én inkább a környezetemet szeretem váltogatni. Pl az autónk helyett (Fiat Punto) oda "kívánok" egy Lamborghinit (első tudatos álom) Vagy egy iPhone-t, Ha meguntam abból egy laptopot. A húgomnak fagyit :D Én általában onnan jövök rá, hogy álmodok, hogy valami abnormális dolog van. Mondjuk egy szörnyet, vagy ha egy sárkányrepülős pedofil el akar rabolni és senki nem ment meg (3. t. álom.) Vagy ha egy fekete audival üldöznek és én nem tudok futni (4. t. álom.) Imádok tudatosan álmodni, csak igen nehéz. De most lehet kicsit ráhajtok :D És aki meg azt mondja, hogy nem létezik ilyen, az addig még nem élte át addig ne legyen szkeptikus. 14/F
2014. jan. 3. 02:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 1-2 éve gyakorlatilag kiélhetem magam álmomban... egész egyszerűen tudom, hogy álmodom, azt csinálok, amit akarok, repülök legtöbbször, azt imádom :D és akármit oda tudok képzelni, helyszínt, tárgyat, embereket... és fel is tudok ébredni, amikor úgy gondolom. viszont nagyon kell hozzá koncentrálni, ha húzós napjaim vannak nem is megy olyan könnyen. aki nem hiszi, az meg így járt. :)
2014. jan. 3. 03:40
 14/23 anonim válasza:
15%
fuuh ti mit szívtok? :O adjatok már nekem is
2014. jan. 3. 07:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: amit átéltél, (hogy azt gondoltad az első álom a valóság) az "hamis ébredés".

#13: Mákostészta. Nekem havonta csak párszor jön össze, mert este ki vagyok purcanva, és nehezen megy a koncentrálás.

Hitetlenkedők: tudományosan is bizonyított, hogy létezik. (ellentétben sok más ezós meg reptoidos marhasággal) EEG-s kísérleteket is csináltak. Mindazonáltal ha nem akarod ne hidd el, mindenki azt hisz amit akar felőlem.

2014. jan. 3. 10:52
 16/23 A kérdező kommentje:

15-ös! Köszönöm szépen a válaszod, valami ilyesmire vártam! A többieknek is köszönöm, hogy megosztották velem élményeiket! :) Ment a zöld pacsi:D A hitetlenkedőknek meg annyit: jó, szerintetek nem létezik, de kipróbáltad már? Olvass utána például a [link] oldalon, [link]

12-es, neked meg itt van a Travel-technika: "Képzeld el, hogy a szobában állsz, ahol épp fekszel. Most sétálj át a szobában lévő szekrényhez (remélhetőleg van, ha nincs, képzelj oda egyet). Lépj be a szekrénybe, és látod, hogy a szekrény hátsó fala valójából egy ajtó. Nyisd ki, és egy régi, nagyon nagyon régi kőlépcsőt érzel (ugyebár ilyenkor még nem látsz). A nagy sötétségbe visz le, indulj el lefelé, ezen a szűk, kanyargós csigalépcsőn. Pár perc múlva leérsz a legaljára, és hallod (HALLD!!!) a hullámok hangját és a fejed fölül csöpögő vízcseppek hangját és érzed (ÉREZD!) a levegőben lévő párát- egy hatalmas, üres és sötét barlangban vagy, amiben víz van. Egy csónak áll előtted, szállj be! Feküdj bele, és hagyd, hogy sodorjon magával a víz. Csak feküdj, csukott szemmel. Lassan (tarts végig ébren a tudatod!) érzed azt, ahogy meleg levegő áramlik feléd. Ez azt jelzi, hogy a hideg, nedves barlangból sodródsz ki a csónakodon. Most a szemeddel érezd a szemhéjadon át átszűrődő fényt (ugyanis még mindig csukott a szemed), kiértél a barlangból. Kellemes, hűvös szél csap meg, és már hallod (HALLD!) a fejed felett lévő madarak hangját és érzed (ÉREZD!) a friss virágok illatát. Egy idő után egy kisebb csapódást érzel a csónak mellől- partot értél. Méghozzá egy park kellős közepén. Mielőtt kinyitnád a szemed, meghallod (HALLD MEG!) a parkban lévő emberek hangját és a beszélgetések átlagos foszlányait, amit csak lehet hallani ilyen távolságból. Nem kell szavakat, mondatokat hallanod, elég, ha tisztában vagy azzal, hogy ezek igenis emberi hangok. Ha már biztos vagy magadban, lassan nyisd ki a szemed. Nekem először a fizikai szemem kezdett el kinyílni, de az az álmosság miatt visszacsukódott, és mikor visszatértem erre a helyre (egy pillanat alatt), már az álomtestem szeme nyitva volt és egy különös helyen találtam magam." [link] tudatos-alom-forum/topic.html?id=95

2014. jan. 3. 11:36
 17/23 anonim válasza:
6-7 éve én is sokszor tisztában vagyok azzal, hogy álmodom és tudom irányítani az álmaimat. Paralízisem viszont csak 2x volt eddig. 23 éves vagyok.
2014. jan. 4. 13:55
 18/23 anonim válasza:
Ja, és nekem (is?) a repüléssel kezdődött minden. :)
2014. jan. 4. 13:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdem a Travel technikát háton fekve, mindig úgy érzem mintha ki akarna alakulni agy paralízis, ezért oldalra fordulok, de innen már nem tudok koncentráálni. Valami tipp? Egyébként, ezt teljes csönben és sötétségben kell csinálni?
2014. jan. 4. 19:21
 20/23 A kérdező kommentje:
19-es, én próbálom sötétben és csendben, vagyis este csinálni, én ekkor tudok a legjobban koncentrálni rá, de eddig még nem sikerült. Egyébként érdekes, hogy amióta gyakorlom a valóságteszteket, szinte minden nap emlékszem az álmaimra, előtte nagyon-nagyon ritkán ébredtem fel, semmire nem emlékeztem nagyon rég óta.
2014. jan. 4. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!