Az mit jelent ha azt álmodom h bepisilek?
Figyelt kérdés
igazából nem pisilek be meg nem is kell csak ez van az álmomban2013. dec. 30. 18:42
1/9 anonim válasza:
Ha te nem ordibálsz a saját butaságodtól, akkor majd én ordítok a te butaságodtól! Mert most sírok!
2/9 A kérdező kommentje:
de idegesít most kitől kérdezzem meg itt legalább megvan rá az esély h valaki esetleg tudja
2013. dec. 30. 18:48
3/9 anonim válasza:
Azért álmodod mert azt hiszed,hogy álmodba be fogsz pisilni.
4/9 anonim válasza:
Én egyszer álmodtam azt, hogy pisilik. Annyira élethű volt az álmom, hogy arra keltem fel, hogy tényleg összepisiltem magam az ágyamban..
5/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy qrvagyorsan föl kell kelned.
6/9 anonim válasza:
En akarhanyszor ezt almodom, tenyleg kell! Nekem is volt olyan hogy azt almodtam h pisilek is, es jajj tenyleg pisiltem! :D
7/9 anonim válasza:
Te jó ég még jó, én ilyet nem álmodok, se zuhanást, stbt, csak normális dolgokat..
8/9 anonim válasza:
szia!
Pedig azt jelenti, hogy kell pisilned. Ha álmodban fáj a fogad, akkor is fáj igazából is. Ez már csak így van.
9/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy valójában is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!