Tény, hogy 10 perccel ébredés után, a felét elfelejtjük aztán szinte már csak a 10%-ára emlékszünk. A helyzet az, hogy előző este nagyon le voltam törve.. Öngyilkosságon gondolkoztam, ezért ittam. Lefeküdtem, és felkeltem korán reggel még rosszabb közérzettel és depresszióval. Ezért mondtam, hogy semmi értelme élnem, ezért visszafeküdtem aludni. Aztán pedig mintha bevettem volna valami pszichedelikus szert, olyan szinten bekapcsolt az agyam. Jobbnál jobb, és szebb álmok jöttek. Megálmodtam a tökéletes életet több részre osztva.. Hihetetlen volt.. egyik pillanatban még fent voltam és így "beugrott" a mesevilág :) Teljesen feltöltődtem lelkileg, és értelmet adott a további létre. Mikor rágondolok az álomra egyszerűen feltöltődök energiával és reménnyel. Néhol összemosódtak a képek.. pl a középkorba létrehoztam a Sims4-et de a valódi életben.. vagyis álom na érted.. valami hihetetlen formában.. a való életben ez természetesen megvalósíthatatlan. Aztán elképesztő tájak, hirtelen a szobámba ébredtem, mikor kinéztem az ablakon elállt a lélegzetem, teljesen más dimenzió.. mintha a WOW-ban élnénk, de milliárdszor több fantáziával és dolgokkal. Na szóval, csak azért írtam le legfőképp, hogy emlékezzek, rá egy kicsit, mert úgy is elfelejtem igaz? Ez ellen semmi módszer nincs? Később már csak képek fognak beugrani.. Elnézést a kósza fogalmazás miatt, de még stoned vagyok.. :D
2013. dec. 20. 12:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem vezess álomnaplót! Most akár egy papírlapra írd le ezeket az álomképeket, hogy el ne felejtsd! Az álomnaplót tartsd az ágyad mellett, és ahogy fölébredsz, írd bele, hogy mit álmodtál. Én is vezetek ilyen naplót.
És nehogy öngyilkos legyél! Az élet szép, és végtelen sok oldala van! Lehet, hogy te most éppen nem a szép oldalát láttad, de az álmod megmentett! :-)
2013. dec. 20. 14:01
2/6 anonim válasza:
Szerintem vezess álomnaplót! Most akár egy papírlapra írd le ezeket az álomképeket, hogy el ne felejtsd! Az álomnaplót tartsd az ágyad mellett, és ahogy fölébredsz, írd bele, hogy mit álmodtál. Én is vezetek ilyen naplót.
De nehogy öngyilkos legyél! Az élet szép, és végtelen sok oldala van! Lehet, hogy te most éppen nem a szép oldalát láttad, de az álmod megmentett! :-)
2013. dec. 20. 14:02
3/6 anonim válasza:
Bocsánat, véletlen küldtem el kétszer!
2013. dec. 20. 14:03
4/6 Peti7 válasza:
Szerintem a tudatalattid nem akart megdögleni,ezért megnyugtatott sok széppel:)És lehet hogy az ország nagy k@kiban van,azért mert kirugtak még lehet jó az életed,persze ahoz még munkát kéne keresni.
2013. dec. 20. 15:33
5/6 anonim válasza:
Nálam az emlékezetse álmokat kéd dolog szokta előidézni.
Fontos, hogy ne aludj túl mélyen, lefekvés előtt lakjál jól rendesen. Nálam ez általában egész cifra álokat szokott előidézni, egy kis hascsikarással mellékelve.
Amásik meg z, hogy próbáld magad feleklteni egy órával hamarább a szokásosnál. Valószínű hogy éppen ekkor álmodsz, és a fiss álomra jobban emmlékszik az ember. De ne felejtsd el lejegyezni a dolgokat, mint a hogy már előttem ajánlották.
2013. dec. 20. 22:55
6/6 anonim válasza:
Amikor felébredsz, feküdj vissza valami kényelmes pózban még pár percre, csak vigyázz, hogy el ne aludj és kerülj félálomba. Nekem ez többnyire beválik. De amit az előző mondott, az se rossz, hogy teleeszed magad alvás előtt.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!