Miért álmodom az álmaimat férfitestben, miközben nő vagyok?
Pont ez az egészséges! Itt szó sincs leszbikus hajlamokról, ne aggódj!!! Én például nagyon ritkán vagyok önmagam az álmaimban. Nem hogy a nemem, de a nemzetiségem és az álmomban beszélt nyelvem is mindig változik és sokszor látom kívülről magam. Ez teljesen egészséges és természetes.
Te nyitottan gondolkozol és jó a fantáziád, csak ennyi. Akik a napi problémáikkal vannak elfoglalva (hétköznapi életük helyszíneivel és szereplőivel) álmaikban, azok nem pihenik ki magukat rendesen. Az álmok aktívan kapcsolnak ki, pozitívan használjuk az agyunkat. A tévénézés passzívan kapcsol ki, nem hagy időt a fantáziának. Ha álmodban más valaki szerepében vagy, az életben is jobban tudsz alkalmazkodni másokhoz, toleránsabb leszel, nyitott látásmódot alakítasz ki. Ha pasi szerepében látod magad, ez segíteni fog a tartós heteroszexuális párkapcsolatodban, hiszen a helyébe tudod képzelni magad bizonyos helyzetekben. Szóval no para! Szerencsés vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!