Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » S. O. S! Hogy szabaduljak a...

S. O. S! Hogy szabaduljak a rémálmoktól?

Figyelt kérdés

Próbáltam már alomfogót, alvás előtt vizet, langyos vizet, teát, tejet, mézes tejet, tornát és futást, vettem álomfogót, ágyam fölé raktam rózsafüzért, szedtem már nyugtatót, nem zabálok be elalvás előtt, a szoba hőmérséklete is pont jó, szóval igyekszem, hogy minden megfeleljen. 3 éve élek úgy, hogy folyamatosan rémálmaim vannak és azt hiszem most kezdek bekattanni. Az elején még nem volt olyan rossz, a 2. évben már egyre durvábbak jöttek, kezdtem álmomban folyton meghalni, még kicsit élveztem is, mikor pl lelőttek álmomban mégsem haltam meg vagy meghaltam és felébredtem és megkönnyebbültem. Aztán ezzel egyhuzamban jött elő az, hogy folyton felriadtam. Hol csak úgy szimplán, hol sírva, heves szívveréssel, remegve és nagyon ijedten. 4 napja olyan rémálmaim vannak, hogy egyszerűen nem merek lefeküdni aludni. Kb háromnegyed órája riadtam fel, megint zokogva, ijedten és én ezt nem tudom tovább csinálni. Voltam több pszichológusnál és pszichiáternél is, mind azt mondták, hogy amíg sokat stresszelek és nyugtalan vagyok, addig ez lesz. Ennél nyugodtam életem már nem is lehetne. A suliban minden rendben, vannak barátaim akiket szeretek és úgy indulok neki minden napnak, hogy de jó lesz és úgy is feküdnék le, hogy milyen jó volt, ha csak nem kéne attól rettegnem, hogy éjjel megint miket fogok átélni.

Nagyon-nagyon-nagyon hálás lennék annak, aki segít nekem, mert ezt tényleg nem tudom így csinálni, egyszerűen elegem van. Nagyon köszönöm!

16L

2013. dec. 14. 05:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress fel egy igazi pszichológust, azt,hogy ez attól van, hogy stresszelsz még én is megmondtam volna ...
2013. dec. 14. 08:49
 2/6 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Megkérdezhetem, hogy merrefele laksz az országon belül?

A szüleid támogatnak abban, hogy tovább keresgéljetek olyan szakember után, aki segíthetne? Tényleg elég furcsának találom, ha több pszichológus, illetve pszichiáter sem tudott ennél többet segíteni.

Arra mit mondtak, hogy - a te meglátásod szerint legalábbis - ennél nyugodtabb már nem is lehetne az életed, és úgy érzed, hogy alapvetően minden rendben van veled, körülötted?

2013. dec. 14. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Rémálmaim nekem is tinédzserkoromban voltak.Sajnos jókat akkoriban nem is álmodtam.

Az énkereséssel van összefüggésben.Nem nézel szembe a negatív érzéseiddel.Nem vállalod fel őket.Ez a korral jár egyébként.

Aztán kialakult az egyéniségem felvállom mit szeretek,kit utálok,nem hazudok magamnak a dolgokról,,nem áltatom magam stb.... megszűntek.

Olyannyira,hogy szinte csak jókat álmodom és imádok aludni.41/N

Úgyhogy az kamaszkori én kereséssel van kapcsolatban és megkockáztatom hadilábon állsz még saját magaddal...

2013. dec. 14. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Tényleg minden rendben van az életemmel.

A szüleimnek mikor beszéltem róla, ők is kérdezték, hogy szerintem mi lehet a gond, van-e valaki vagy valami, ami bánt, de nincs semmi. Aztán mondták, ha úgy van, akkor keressek orvost. Voltam a sulipszichológusnál, ő azt mondta, hogy csak stresszelek. Voltam egy mások pszichológusnál, ő is azt mondta, hogy vagy valami trauma ért vagy stresszelek. Elmentem egy pszichiáterhez, felírt nyugtatót, szedtem, nem volt jó, elmentem egy másikhoz, mondtam neki, hogy gyógyszereket nem akarok és ő sem mondott mást, mint hogy valami történhetett velem gyerekkoromban, amire talán nem is emlékszem, de valószínűleg az váltja ki.

Még kicsit keresem önmagam, de hadilábon nem állok magammal azt hiszem. Teljesen elfogadtam már magam, a suliban jól teljesítek, sportolok és fogytam is, most pont meg vagyok elégedve magammal, egy jó suliba járok, a szüleim támogatnak és szeretnek, nem látok problémát az életben. Arra is gondoltam, hogy talán valami bajt érzek előre, de ez már 3 éve...

Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 14. 17:02
 5/6 ArtCreator válasza:

Lehet, hogy ez most hülyén fog hangzani, de nem lehet hogy attól stresszelsz, hogy rosszat fogsz álmodni? Lehet, hogy a tudatalattid már annyira ráfókuszált erre, hogy hiába "tökéletes" az igazi életed, de mélyen, legbelül, mindig ettől félsz, és ezért újra és újra előjönnek. Bocsi, ha hülyeség, de nekem rögtön ez ugrott be.

13/L

2013. dec. 17. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Van abban valami, amit mondasz, most 2 napa enyhébbek, nem az a nagyon durva felriadós álmaim vannak, remélem így is marad.
2013. dec. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!