Mit jelenthet ez a 2 álomrészlet? 16+
Figyelt kérdés
1,
Egy helységbe voltam 2 évfolyamtárs csajjal.
Mondtam hogy cici minőség ellenőr vagyok és ez egy ellenőrzés.
Picit elnevették magukat, majd odamentem, és elkezdtem a melleikkel "játszadozni".
2,
a legjobb lánybarátom szobályában vagyok. Épp elköszönésre készülök.
2arcra puszi után egymás szemébe néztünk. Adtunk egymásnak még1x arcra puszit, de már közelebb a szájhoz.
Egy pillanatra ismét megálltunk, majd szájra puszi, és ezután heves csókolózás, de felébredtem.
2013. dec. 7. 19:04
1/4 Peti7 válasza:
Lehet,hogy később,vagy már most is tudat alatt erre vágysz.Nem szégyen.
2/4 anonim válasza:
Mondhatnám, hogy nem jelent semmit, de téged ez nem érdekelne. Üdv, Jigsaw egy igazi cici minőség ellenőr...
3/4 anonim válasza:
Ez elvileg 18+ ,gyakorlatilag meg senki se foglalkozik vele.
4/4 anonim válasza:
Én ezeknél sokkal durvábbakat is álmodtam, de akkor még nem gondoltam bele. De eléggé élethű volt, és reggel kicsit sebes volt a szám, és szétnyálaztam a párnám :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!