Nektek mi volt eddig a leghülyébb álmotok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 21:10
1/7 vmi03 válasza:
Összeálmodtam a Harry Pottert és a pokémont
2/7 assassins creed válasza:
egy kecskével sakkoztam......kikaptam :(
3/7 vmi03 válasza:
Az úgy fas*a én egyszer egy brachiosauruszon csúszdáztam
4/7 PrettyVillain válasza:
Egy elhagyatott vibrátorgyárba mentünk kirándulni az általános iskolai osztálytársaimmal, és az otthagyott eladatlan "termékeket" hazavihettük szuvenírként.
5/7 anonim válasza:
Jack Nicolson kilökte a nagymamámat az ablakon, mert csúnyán beszélt vele :D
6/7 anonim válasza:
Amikor keresztanyukam megkerdezte egy ufotol h nyugdijas- e,mert csak akkor johet be bulizni ha van valami nyugdijas kartyaja...Aztan az ufok elmentek mert megijedtek keresztanyamtol XD
7/7 anonim válasza:
Amikor nagyanyáméknál a disznóvágáson Jézus segített lefogni a röfit, és dőlt a szájából a pálinkaszag. (50 éve meg nem volt sokkoló, a felnőtt férfiak birkóztak a disznóval, miután bepálinkáztak.) Szóval Jézus, töviskoszorúval a fején hentergett a coca hátsó lábainál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!