Nektek mi volt a leghülyébb, legzavarosabb álmotok?
Kíváncsi vagyok, mert biztos hogy nem csak én álmodok őrültségeket. Legalábbis remélem :)
Nekem egyszer az volt, hogy volt egy árvíz, de mindenki túl élte, sőt, kopoltyúnk nőtt, működtek odalent a számítógépek, meg minden, aztán láttam hogy a víz alatt lovagolok (az állatok is túlélték) de ez jó álmom volt. Az emberek már nem tudtak beszélni, telepatikusan kommunikáltunk, így már nem tudtunk hazudni egymásnak. Hülyén hangzik, de nagyon jó volt. Mondjuk a saját röhögésemre ébredtem, mert akkora hülyeség volt XD ehhez hasonló idiótadaságot álmodtok ti is?
A legjobbkor tetted fel a kérdést, mert ma éjszaka olyan ökörséget álmodtam, hogy még most is ezen bambulok...
Egy ősi elefánttemetőben jártam egy túristacsoporttal. A temető egy szakadék peremén volt és nem szabadott hozzáérnünk a koponyákhoz, hatalmasakat kellett lépnünk hogy semmiben ne tegyünk kárt. Én meg minden egyes lépésnél és kézmozdulatnál sikeresen megrongáltam a koponyákat (hallottam a csontok reccsenését). A sokadik után már nagyon mérgesek voltak rám és nagyon leszidtak. De még ezután is véletlenül megfogtam egy elefántagyart, amivel az elmozdult a helyéről én meg majdnem leestem a szakadékba. Választani kellett, hogy vagy a koponya esik le, vagy én. Én természetesen a koponyára szavaztam, de a többiek azt akarták, hogy inkább én essek le és a koponya maradjon meg épségben...
Na itt ébredtem fel. Mondjuk nem röhögök rajta, csak döbbenek.
Egyszer azt álmodtam,hogy CIA ügynök vagyok.Egy Decathlonba kellett mennünk nyomozni,mert ott öltek meg egy embert.A gyilkost az üzletben kerestük.Egyszer csak kiszaladt az egyik polcsor mögül,én meg utánavetettem magam.Az üzlet előtt egy csomó asztal volt székekkel,és én rádobtam egy széket.Ez leterítette,én meg a csizmámmal rátapostam a hátára,és azt mondtam,hogy: Én CIA ügynök vagyok,jobb ha nem szórakozol velem! De ezt ilyen fenyegetően mondtam,elég nevetséges volt.
Egy másik álmomban is nyomozó voltam,de ott egy McDonald's
iskolában nyomoztam.A suli úgy nézett ki,hogy kívülről Meki,belülről pedig a benti asztaloknál tanultak a diákok.És közben hamburgereket rendeltek.Ez a kettő volt a legidiótább álmom mind közül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!