Miért vannak itthon rémálmaim?
Figyelt kérdés
Pesten élek augusztus óta, az iskolám miatt. De minden hétvégén hazajárok a szüleimhez, akikkel tökéletes kapcsolatom van. Azonban minden egyes nap mikor itthon alszok szörnyű rémálmok gyötörnek. Még az sincs hogy az itthoniakkal lenne valami problémám, konfliktusom vagy bármi ilyesmi. Egyszerűen nem értem miért van, de nagyon zavar. Sokszor félek elaludni, mert tudom hogy rémálmaim lesznek.2013. nov. 9. 10:35
1/4 acelsziv válasza:
előtte nem voltak rémálmaid?
Lehet, hogy csak ki vagy merülve szellemileg. Szedjél B1 vitamint, az feltölt.
Vagy csak rossz helyen van az ágyad.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem voltak rémálmaim ezek előtt. A szellemi kimerültség az lehetséges, rengeteget kell tanulni és sok időt töltök az iskolában. Az ágyam 10 éve ugyan azon a helyen van, az szerintem nem jelenthet problémát. Fent Pesten, ott sosem álmodok, ha igen, akkor is teljesen nyugodt álmaim vannak.
2013. nov. 9. 11:18
3/4 anonim válasza:
Az Érmelléki Kuglófember szórakozik az álmaiddal, az ágyad felett áll miközben te alszol, ha felkelsz eltünik és megöl
4/4 anonim válasza:
Velem is pont ugyanez van, de már olyan régóta (fél éve) van, hogy megszoktam...Most már nem zavar, csak befolyásolja az egész napomat, és maximum csak olyankor tud irritáló lenni számomra. Mellesleg az ember azzal álmodik, amire pontosan elalvás előtt a tudatalattia gondol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!