Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Két hete rémálmaim vannak, és...

Két hete rémálmaim vannak, és ezek miatt aludni se tudok rendesen, mert mindig felkelek. Mi lehet az oka? Mit csináljak? 19/L

Figyelt kérdés

Nem szoktam emlékezni az álmaimra, de annyit tudok, hogy mindig félek. Barátom azt mondta, hogy ökölbe szorítom a kezem és elkezdek gyorsan lélegezni, és ez fokozódik... egyre erősebben szorítom ökölbe a kezem és egyre jobban össze is húzom magam és nagyon gyorsan veszem a levegőt. Ha magamtól kelek fel, akkor legtöbbször hirtelen felülök. Ha a barátom kelt, akkor megijedek és szép lassan megnyugszok. Két hete nem aludtam rendesen, és ha a barátom velem alszik akkor ő se tud aludni, mert egy éjszaka többször is felkeltem.

Vizsga időszak volt most, de most egy ideig nem lesz vizsgám, mégis nyugtalanok az éjszakáim. Ezt leszámítva teljesen boldog vagyok. Nincs semmi okom arra, hogy ilyeneket álmodjak.

Köszönöm a segítséget!

2012. dec. 21. 19:44
 1/8 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy azért alszol rosszul,mert rossz helyen van az ágyad és vízérbe fekszel. ez is okozhat ilyesmiket, és ha tényleg vízérbe fekszel ajánlatos máshova rakni az ágyadat!
2012. dec. 21. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig is ott volt az ágyam és nem volt gondom.
2012. dec. 21. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerelmeskedjetek, addig sem kell aludnod. :)

Amúgy első válaszolónak lehet igaza. Rosszul van energiailag berendezve a szobád. Tekints át egy két feng-shui oldalt a neten! SOk sikert!

2012. dec. 21. 20:38
 4/8 anonim válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben. Vagyis nálam az volt, hogy rövid időn belül kétszer álmodtam ugyanazt a rosszat (valaki be akart törni a lakásomban, miközben én egyedül voltam otthon). Ebben az időszakban pont a diplomámat írtam, tehát elég stresszes időszak volt, lehet, hogy neked is a vizsgák miatt van ez.

A pároddal biztosan minden rendben van? Mert én utólag úgy értelmeztem az álmomat, hogy előre jelzett, vetített valamit, amit talán már éreztem a lelkemben csak nem akartam bevallani magamnak.

2012. dec. 21. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Biztosan minden rendben van! a szobám pedig mindig így nézett ki, szóval nem az lesz a gond.
2012. dec. 22. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Nincs olyan tárgy a szobádban, amit a rémálmok előtt tettél a szobádba, vagy csak arrébbhelyezted?

Lehet, ez hülyeség, de egy próbát megér. Ha van, akkor tedd vissza a régi helyére, vagy ha új, akkor tedd ki a szobádból.

2012. dec. 22. 12:28
 7/8 A kérdező kommentje:
2 másik házba is aludtam azóta. Ott se volt jobb
2012. dec. 22. 16:44
 8/8 anonim válasza:
Nem biztos, de talán egy kineziológus tudna segíteni. Nézz utána!
2012. dec. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!