Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet egy olyan alom,...

Mit jelenthet egy olyan alom, ahol naranccsal es banannal tollasozunk. Aztan melegitot probalok itthon, pedig sosem hordok azt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 06:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Semmit.
2013. máj. 7. 07:49
 2/15 anonim ***** válasza:
hihi- de édes álom- szerintem egy kicsit éhes és szomjas lehettél - ezért az álom a játék a finom gyümölcsökkel
2013. máj. 7. 08:28
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyes, aki nem hisz ilyenekbe,vagy nem erdekli, az minek ir?:))
2013. máj. 7. 08:55
 4/15 anonim ***** válasza:
És ti miért hiszitek, hogy az álmoknak jelentése van? Az agyad furcsa szüleménye az álom, néha megnézett filmekből, videojáték részletekből, utcán látott mindennapi eseményekből tevődik össze, ill. befolyásolják az érzelmeink, idegállapotunk is. Semmit nem jelent, csak megjelennek álom képében gondjaink, örömeink, szomorúságunk akár, és olyan dolgok, amit láttunk, éreztünk, hallottunk.
2013. máj. 7. 09:38
 5/15 Garpe ***** válasza:

Nem vagyok sajnos álom fejtő de javsalom ezt:

[link]

(Krúdy Gyula: Álmoskönyv) egy kicsit régi de azért megteszi (legalább addig még egy álom fejtő nem válaszol XD)

2013. máj. 7. 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
jaja 4-es, azok. Plusz még azok is, amit nappal a racionális tudatrésszel elnyomtál. Persze nem racionális megjelenítésben - hiszen az ki van kapcsolva, különben alvás közben sem engedné megjelenni a tudatban - hanem képekben- amit képszerűen kell olvasni.
2013. máj. 7. 09:59
 7/15 A kérdező kommentje:

De nem ertem,ha felteszek ebbe a temaban egy kerdest nyilvan olyan emberek valaszara vagyok kivancsi,akik hisznek az ilyenekben.

Miutan ti nem hisztek,nem is gondolnam,hogy szamomra hasznos dolgot tudtok irni... ugyhogy feleslegesen farasztjatok az ujjacskaitokat.

2013. máj. 7. 10:48
 8/15 anonim ***** válasza:

"De nem ertem,ha felteszek ebbe a temaban egy kerdest nyilvan olyan emberek valaszara vagyok kivancsi,akik hisznek az ilyenekben.

Miutan ti nem hisztek,nem is gondolnam,hogy szamomra hasznos dolgot tudtok irni... ugyhogy feleslegesen farasztjatok az ujjacskaitokat."

Nem értelek... le lett írva, mi az álom. Hogy miből tevődik össze... ez alapján, nem tudsz rájönni, vajon miért álmodtad?

2013. máj. 7. 12:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem;)
2013. máj. 7. 21:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Na,jó. Akkor azt jelenti üknagyapád indián tolldíszt viselt, mikor az eljegyzését tartották egy narancssárga hajú nővel, egy banán alakú teremben. Üknagynénéd nagyon fázott és két melegítőt húzott fel az ünnepségen. Te nagyon sajnáltad a nénit, melegítőt húztál, hogy rávezesd a megoldásra, és éhes voltál, mert a banán alakú teremben banán alakú volt az asztal, és nem érted el a tálakat, ezért álmodtad ezt. Ez biztos, semmi kétségnek helye nincs.
2013. máj. 7. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!