Mit jelenthet az álmom?
Ma éjjel nagyon furcsát álmodtam.
Álmomban megtudtam, hogy a fiú, akibe szerelmes vagyok, öngyilkos akar lenni. És hogy akik szeretik, és nem akarnak elszakadni tőle, azok meghalhatnak vele. Én is meg akartam halni.
Bezárkóztunk valami gázkamra-féleségbe. Nagyon sok barátja ott volt, mind fiúk, egy lány sem szerette őt igazán rajtam kívül. Családtagjai sem voltak ott, a valóságban sem szeretik otthon túlságosan. Aztán megnyitották a gázt, nem kapkodtunk levegő után, nem fájt semmi, de tudtam, hogy egy perc múlva meghalunk, és ez valamiért nagyon jó érzés volt. Aztán egyszercsak meghaltam, és abban a pillanatban fölébredtem. Furcsa volt, mert úgy éreztem, hogy nagyon jó álom volt.
Szerintetek mit jelenthet?
Azt jelenti hogy tizenéves vagy és valószínűleg nagy hatást tett rád a töri óra/ második világháborús történelem és azért álmodtál ezzel a sráccal mert éjjel-nappal rajta jár az eszed, mivel szerelmes vagy belé.
Úgy gondolom az álmoknak semmi jelentősége csak egy úgynevezett képernyővédő az agyunk számára. Semmi spirituális. Ha azt hiszed megálmodtad a jövőt mert azt álmodtad hogy sárkányokat ölsz, és másnap játszol a skyrimmel az nem nevezhető nagy csodának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!