Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szeretnék segítséget kérni,...

Szeretnék segítséget kérni, mégis mit jelenthet ez az álmom?

Figyelt kérdés
Anyukámat eltemették már (az álmomban) és tartottam magam hogy nem sírok és később interneten beszélgettem barátnőmmel, és mondta hogy az a festő csaj aki ott volt a temetésen, ő mindent tud a haláláról. (mert kiderítetlent okok miatt halt meg.) Körülöttem mindenki rébuszokban beszélt, és azt raktam ki hogy anya holtteste eltűnt a koporsóból, és megtalálták ezért újra temetik. De nekem nem szólt róla senki, ezért ráírtam a lányra hogy jó lenne ha elmondaná a történetet, de vissza sem írt... Jó mindegy, felöltöztem ünneplőbe, és kiindultam a temetésre mindenkivel, ők meg csodálkoztak, hogy tudok róla. Később szóltam a festő csajnak, hogy köszi hogy nekem elmondjátok a dolgokat, és tovább már nem tudtam tartani a sírást, és a földre esve zokogtam. Erre ébredtem fel, és elkezdtem ezen sírni... Pedig anyukámat nagyon szeretem.
2013. okt. 17. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Akit álomban temetnek, az állítólag sokáig fog élni ;)
2013. okt. 17. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy itt az anyukád a fő téma, hanem lehet a bizalmatlanság, az, hogy mögötted történik valami, ami neked nagyon fontos. hogy nem tudsz megbízni bennük, nem avatnak be a dolgokba. lehet ez áll azzal a bizalmi viszonnyal, ami meg anyukáddal köt össze és ami itt elveszik.
2013. okt. 17. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! mint utólag kiderült, most is beszéltem álmomban... de anya nem akarja elmondani miket beszéltem. eléggé zavar mit mondhattam..
2013. okt. 21. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!