Egy furcsa, élethű álmom volt, az egyik haveromról, és az utána következő hetekben rengeteget romlott a kapcsolatunk. Talán a kettőnek köze lehetett egymáshoz?
Figyelt kérdés
Álmomban egy haverom halálát láttam. Nagy volt a gyász, és nem tudtam elfogadni a dolgot, mikor hirtelen az álom közepére kerültem megint, és sikerült megmentenem az életét. Bár ennek hatalmas áldozata volt, kitört a háború, és több ezren, vagy többen haltak meg. Ez egy hete történt, és az elmúlt héten szinte mindenen összevesztünk. Elkezdett sértegetni (b*sztatni, de nem úgy, mint régen, kifejezetten olyan dolgokat mondott, amikről tudja, hogy érzékeny vagyok). A veszekedés egyirányú, én haragszom rá, hiszen leszól mindent, amit én csinálok, én meg hiába szólok vissza neki, kiröhög. Lehetséges, hogy az álomnak köze van ehhez a dologhoz? Esetleg valahogy megoldható?2013. okt. 27. 16:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem az álmod óta sokkal jobban 'ragaszkodsz' hozzá (kvázi óvod őt, minden gondolatod körülötte forog) tudat alatt is, ezt ő érzi, és idegesíti őt, így "visszaidegesít" téged.
Szerintem az a gyógyír, hogy felejtsd el azt az álmot, ne izgasson. Lehet, hogy ez egy önmagába visszaforduló folyamat. Megjósolta az álmod, hogy összevesztek, ezt nem akartad, és mégis bekövetkezett, mert féltél ettől.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Megpróbálom visszafogni magam, elfoglalni, nem felvenni annyira a dolgokat :)
2013. okt. 28. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!